Van egy olyan világ, amelyben nincs helye a gyengédségnek, a becéző szavaknak. Pofonok csattannak, ostorok büntetnek, és férfiak önszántukból szenvednek láncra verve, hogy azután a megaláztatás közben kielégüljenek. Ha be akarsz kukkantani ebbe a világba, akkor először inkább olvasd el a cikkünket!

Durva szex: ostor csattan, bilincs csörren, csikorog a latex és csizmasarkak süllyednek a bőrbe. Nyugodtan kijelenthetjük, hogy a kemény, sőt már-már a durvaság határát súroló szexnek manapág van egyfajta népszerűsége főleg A szürke ötven árnyalata című könyvsorozat és a film megjelentése óta, ezért itt az ideje, hogy összeállításunkból megismerjedj pár tanáccsal, amin

érdemes elgondolkodnod mielőtt belevágsz!

A kép illusztrációForrás: Thinkstock

Bizalom mindenek felett

Fontos, hogy ebbe a szexuális kalandba csak olyan partnerrel vágj bele, akiben tökéletesen megbízol. Ha a partnered ismer, akkor jobban tud reagálni egy új helyzetre is, ráadásul biztos lehetsz benne, hogy rögtön leáll, ha erre kéred. 

Mit tegyél, illetve mit ne

Az "akció" előtt fektessétek le a szabályokat: mi az ami belefér, és mi az ami nem. Kikötözés, szem bekötése, anális behatolás? Mind-mind csakis tőletek függ, és persze kell egy varázsszó is, amivel jelezhettek egymásnak, ha a másik túllépett a határon. 

A kép illusztrációForrás: Dreamstime

Csak lassan

Nem kell a felnőttfilmekből ismert durr bele! pozícióval kezdeni, jobb, ha először csak felkészültök az előttetek állő élvezetekre, majd szép lassan jöhetnek a keményebb dolgok is.

Kommunikálj!

Ha durvább szexre vágysz, akkor fontos, hogy levetkőzd a gátlásaidat, ez pedig azt is jelenti, hogy közben is beszélj a másikhoz. Jelezd, hogy éppen "gyorsabban", "keményebben", "lassabban" és a többi.