A klasszikus, csiklóizgatóval ellátott vibrátorok piacán lépett szorítóba bő másfél évvel ezelőtt a Close2You egyik legnépszerűbb terméke, amelyre kedvező árszabása és visszafogott mérete miatt annak idején tesztelőink, Krisztián és Dóri is azonnal lecsaptak. Az eltelt időszak alatt Dóri lelkesedése nem hagyott alább a kis virgonc iránt, így az időről időre újból az ágyukban landol.

A meglepően könnyű, mindössze 133 gramm súlyú, Flores Piccolót kézbe véve nem kellett csalódnunk, hiszen a felhasznált anyagok minősége több mint meggyőző: a hüvellyel érintkező rész puha, bársonyos borítású, tapintása rendkívül kellemes. A keresztirányban bordázott felület alatt egy kevésbé rugalmas, cserébe rendkívül masszív, jó rezgésvezető tulajdonságokkal rendelkező anyagból készült idom lapul, amely a két darab különálló rezgőmotor minden mozdulatát minimális veszteséggel képes továbbítani a testünk felé.

Forrás: Dreamstime

A motorok egyike a kényeztető végében, a makkrésznél kapott helyet, a másikat pedig a klitoriszkarban helyezték el a mérnökök. A bekapcsológombot is magába foglaló műanyag fényes, könnyen tisztítható, a tartósságával úgy tűnik, még évek múltán sem lesz probléma. A magával ragadó összkép kialakításában a lágy formák, valamint a bársonyos tapintás mellett jelentős szerepük van a vagány színeknek is. Mi a violaárnyalatú változatot preferáltuk, de a gyártó kínálatában szederszínben is megtalálható a termék.

Az eszköz üzembe helyezése a felső gombbal történik, a rezgési módok váltogatására pedig az alatta lévő kapcsoló szolgál. Az aktuális rezgési módról két darab, vörös fényű LED informálja a felhasználót; ezek a rezgési intenzitásnak megfelelő ütemben villognak.

A programokat tekintve bőséges a választék,

szám szerint hét különféle módozatból választhatunk, amelyből az első három verzió sima, eltérő sebességű rezgés. Az igazi élvezet a további négy funkcióban rejlik, amelyek létrehozását a dobozon olvasható ismertető szerint a zene, a ritmus és az emberi érzelmek együttes harmóniája inspirálta. Jól hangzik, ahogyan maga az eszköz is, az ugyanis kifejezetten csendes darab: a Piccolo jelenléte még magas rezgési intenzitás mellett sem mondható zavarónak.

Forrás: Dreamstime

Apró negatívum, hogy ha a hüvelyen kívül üzemeljük be a kis hangmestert, a rezgés jóformán szétrázza, jól hallhatóan nem szereti, ha a test természetes ellentartása nélkül kell tevékenykednie. Ezzel azonban végére is értünk a negatívumoknak, hiszen minden más tekintetben kizárólag dicsérni lehet a Close2You belépőszintű termékét: a programok változatosak, a rezgés erőssége pedig elképesztő.

Olyannyira igaz ez, hogy Dóri számára

a leggyengébb fokozat nyújtja a legnagyobb élvezetet, az erősebb rezgést már túl intenzívként éli meg.

Hasonlóan szubjektív dolog a kényeztető mérete, de esetünkben ez is teljesen rendben van; az olyan, anatómiailag szűkebb hölgyek számára, mint amilyen a párom is, a vibrátorok terén ideális a 3 centiméteres vastagság, illetve a hozzávetőleg 10 centiméteres behelyezhető hossz kombinációja, hiszen anélkül élvezhetik a klitoriszkar által nyújtott stimulálást, hogy a G-pontot ingerlő „makkrész” túl mélyre kerülne, ezáltal veszítene hatékonyságából.

Forrás: --

A rezgési módok közül nálunk az első, legalacsonyabb erősségű, folyamatos változat vált be igazán, de Dóri szerint érdekes volt megtapasztalni a hatos számú, leginkább a rezgő mobiltelefonok csengéséhez hasonlítható üzemmódot is. Külön kiemelendő figyelmesség a klitoriszkar alatt található pici fül, amely gyakorlati haszna első látásra ugyan nem volt számunkra egyértelmű, éles helyzetben azonban ösztönösen akasztottuk bele az ujjunkat, így

a Piccolo mozgatása még erősen sikamlós környezetben is könnyedén kivitelezhető.

Ennyi pozitívum után mi mást is írhatnánk, mint hogy a magunk részéről nyugodt szívvel ajánljuk a Close2You termékét. Egy minden tekintetben minőségi kivitelezésű, letisztult megjelenésű és nem utolsósorban igazán élvezetes játékszerről van szó, amely vitán felül megéri az árát. Kezdők számára kifejezetten ajánlott választás.

Pro:

• Kiváló ár/teljesítmény arány
• Többféle ritmus, amelyek között a klasszikus rezgés mellett extraintenzív módozatok is megtalálhatók
• Többnyire halk működés
• Minden részletre kiterjedő ergonómia, szép design
• Szűkebb hölgyek számára is élvezetes használat

Kontra:

• Nem „jegyzi meg” az utoljára használt programot
• A gombok nem rendelkeznek háttérvilágítással

Korábban csiklóizgatót teszteltünk:
A Life.hu új sorozatában két vállalkozó kedvű, kíváncsi és bevállalós fiatal, Dóri és Krisztián próbálják ki a legtrendibb szexkütyüket, és mesélik el tapasztalataikat, élményeiket. Először a már-már legendává váló játékszert, a Womanizer Prót tették próbára. Lássuk, hogyan vélekedett a pár az örömszerzők új nemzedékének prominens képviselőjéről.