Ezért röppentek fel pletykák Zimány Linda szakításáról!

Forrás: Instagram/Zimány Linda -
Zimány Linda Sziget szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Zimány Linda is ott tombolt tegnap a Szigeten Rihanna koncertjén, azonban a kedvese nélkül érkezett. A Balaton Soundon is hasonló felállásban buliztak, de Linda most elárulta, mi ennek az oka.

A nyár a fesztiválokról szól, amikről a zenekedvelők nem hiányozhatnak. Zimány Linda is azok közé tartozik, akik szeretik a koncerteket, így a Balaton Soundon is ott tombolt. Sokaknak feltűnt azonban, hogy a szerelme nélkül bulizott, így egyből szárnyra is kaptak a szakításukról szóló híresztelések.

Forrás: Instagram/Zimány Linda

A Szigeten is egyedül bukkant fel, így adódott a kérdés: miért nem együtt buliznak? Zimány Linda az Aktív stábjának árulta el a választ. „A párom inkább az elektronikus zenét kedveli, én meg a hiphopot, r'n'b-t, úgyhogy ezért is reppentek fel a pletykák a Soundon is, hogy mi biztos külön vagyunk” – kezdte Linda. „Nálunk ez egy ilyen közös megegyezés, hogy én elengedem őt az ő barátaival tombolni az elektronikus zenére, én meg megyek a hiphopra" – magyarázta Linda.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.