Sokan és joggal tarthatnak attól, hogy kedvesük a szerelmet majd valaki más oldalán fedezi fel újra, pedig ez ellen nem nehéz tenni. Az ilyenkor meggyengülő kapcsolatok könnyen felturbózhatók. Lássuk, hogyan!

A gyors kielégülésért bújtok ágyba?

Felejtsd el! Teremtsd meg a helyét és idejét egy-egy hosszabb szexuális együttlétnek! Próbáljatok ki új helyszíneket, kísérletezzetek, vigyetek egy kis színt az erotikába. A pszichológus, Dr. Brendan Zietsch szerint egy normális, kielégítő szex átlagosan 5 percig tart. 

Mutasd ki a szeretetet!

Apró simogatások, gyors puszik, egy röpke ölelés, vagy olyan tárgyak, melyek bizonyítják, nem csak hétvégén vagy a bajban számítasz rá! A szeretlek szó nem tabu és nem ciki! 

Beszélj róla, mi izgat fel  

Egy kutatás szerint a legtöbb férfi a gyors együttlétet részesíti előnyben, míg a nők inkább elhúznák a dolgot. Dr. Brendan Zietsch itt is kihangsúlyozza, hogy a beszélgetés a partnerek között elengedhetetlen. A kommunikáció az ágyban fontos, hiszen másképp a párok sosem jönnek rá, mit is szeret a másik. 

Forrás: Youtube

Ne az orgazmusra hajts! 

Mármint ne ez legyen a cél. Sokszor görcsösen csak arra koncentrálunk, ahelyett, hogy az oda vezető utat is teljes mértékben élveznénk. Minél ritkábban éritek el a csúcst, annál jobban fogtok vágyni rá. 

Intimtorna férfiaknak - hosszabb menet, vadabb élvezet
A korai magömlés a férfiak rémálma, és igazán keserűvé tudja tenni a legnagyobb hévvel várt szexuális együttlétet is. És hogyan kerüld ezt el? Íme, egy tipp!