Brittany Gibbons és párja, Andy a harmadik babájuk születése után annyira elhidegültek egymástól, hogy egyáltalán nem volt közöttük szexuális kapcsolat, sőt, a nő még meztelenül sem mutatkozott a férje előtt, annyira szégyelte megváltozott testét. 

Ha nagy ritkán mégis összebújtak, Brittany csak arra figyelt, hogyan rejtegesse magát a párja előtt. Ekkor kitalálták, mi történik, ha minden nap szerelmeskednek, a lány pedig elmesélte a Cosmopolitan.com-nak az egy évig tartó szexkihívás eredményét!

Képünk illusztrációForrás: Dreamstime

„Nehezen indult a dolog, épp a fürdőben voltam este, amikor beugrott, hogy szexelnünk kell, mielőtt elalszunk. Munkából hazaérve, három gyerek mellett ez nem volt olyan könnyű. Inkább ahhoz volt kedvem, hogy bebújjak az ágyba, nasizzak valamit, nézzem a tévét, aztán pihenjek egy jót" – nyilatkozta az édesanya, és hozzátette, csak az első hónap volt nehéz, ezt követően már alig várta, hogy ágyba bújjanak. "A szex még több szexhez vezetett, és a hálószobán kívül már több helyet is kipróbáltunk. Már az sem érdekelt, hogy nem olyan az alakom, amilyet szeretnék" – tette hozzá és elárulta, a testével és a férjével is csodálatos lett a kapcsolata.