A „We-Vibe" negyedik generációs készülékével eltöltött kellemes, de nem tökéletes együttléteink után nagy izgalommal vetettük bele magunkat a „DAME EVA Hands Free" csiklóvibrátor tesztelésébe, amely amellett, hogy a nők számára kézimunkától mentes orgazmust ígér, a gyártó állítása szerint párvibrátorként is tökéletesen megállja a helyét.

Az újdonságról már első pillantásra süt, hogy nem klasszikus játékszerről van szó, és ez korántsem a véletlen műve: a teljes mértékben közösségi finanszírozásból megvalósuló eszközt az alapoktól kezdve páros használatra (is) tervezték, kiküszöbölve ezzel a korábbi párvibrátorok legnagyobb hibáját, mégpedig a hüvelybe helyezhető rész nem megfelelő vastagságából, illetve formájából adódó problémákat. Ennek megfelelően az örömszerző rögzítése nem a megszokott módon történik, hanem két rugalmas szárnyacska révén, amelyet a nagyajkak, illetve a kisajkak közötti részbe kell helyezni, ez után – elméletben legalábbis –

a csiklóizgató éppen a legjobb helyre kerül ahhoz, hogy használóját a csúcsra repítse.

Forrás: Dreamstime

A formabontó kialakításból adódik, hogy a szárnyak között egy átlagos méretű pénisz behatolásához is bőven marad még hely, ezáltal a hölgyek egy időben élhetik át a hüvelyi, illetve a klitorális stimulációból eredő élvezeteket. Szintén az ötletes megvalósítást dicséri, hogy az örömszerző önállóan alkalmazva is stabilan a helyén marad, ezáltal maszturbálásnál használója mindkét kezét szabadon hagyja, így biztosítva nagyobb szabadságot a kielégülés utáni hajsza során.

Ilyen felütés után nem titkolt izgalommal szabadítottuk ki a papírmasé fogságából legújabb szerzeményünket, amely ízléses, fekete köntösben érkezett hozzánk: az „EVA" mellett az első használatot segítő útmutatót, egy bársonyos szövetből készült zsákot, USB végződésű kábelt, illetve fali töltőt találtunk a dobozban. A töltéssel kapcsolatban rögtön két nehézséggel is szembesültünk: az egyik, hogy elsőre (és másodjára sem) találtuk meg a csiklóizgatón azt a nyílást, ahová a töltőt csatlakoztatni lehetne, a másik pedig, hogy a mellékelt adapter bizony nem kompatibilis az európai hálózatokkal. Utóbbi az USB csatlakozóval ellátott töltőkábel miatt nem jelent áthidalhatatlan akadályt, hiszen az „EVA" akár egy számítógépről is ellátható a szükséges energiával, de jobban örültünk volna, ha nincs szükség efféle trükközésre. Meglepő volt a töltőkábel fogadására szolgáló aljzat elhelyezése is, az ugyanis jól elrejtve, légmentesen lezárva kapott helyet: az útmutató leírása alapján az első használat előtt a töltő tüskéjével át kell szúrni a lágy, kellemes tapintású borítást a megjelölt ponton, majd a tüskét tovább nyomva vehetjük el kis játékszerünk ártatlanságát!

Forrás: DAME EVA Hands Free

A rendhagyó megoldásnak köszönhetően az „EVA" teljes mértékben vízálló, így a fürdőkádas élvezeteket sem kell hanyagolnunk a társaságában.

Kézbe véve az örömszerzőt mindkettőnk számára a vártnál nagyobb méret szúrt szemet: a sajtófotókon lényegesen kisebbnek tűnt a szerkezet, különösen a vastagságát találtuk problémásnak. A terméken mindösszesen 1 darab gomb kapott helyet, de több nem is szükséges, hiszen a három darab erősségi fokozaton túlmenően nincs mit szabályoznunk, különféle rezgési módokat, egyéb funkciókat nem kínál számunkra a kiegészítő. Gombnyomásaink eredményességéről egy felvillanó LED tájékoztat bennünket, és ugyanez informál az akkumulátor töltésének esedékességéről, illetve magáról a töltési folyamat állapotáról is; elegáns megoldás, nincs ennél többre szükség egy szexuális segédeszköz esetében.

Az első használat alkalmával kicsit izgultunk, hogy működik-e majd Dóri esetében a speciális rögzítés, de meglepetésünkre minden részlet passzolt: a szárnyacskák gyorsan helyet találtak maguknak a szeméremajkak között, és stabilan tartották helyén az ívesre formált játékszert. Nem volt más hátra, mint hogy próbára tegyük „Évát" a gyártó által favorizált kéz nélküli orgazmus vonatkozásában, de az eredményességet illetően sajnos csalódnunk kellett:

lehet, hogy az anatómia is közbeszólt, de a szárnyacskák kissé távol tartották a segédeszköz belső oldalát Dóri csiklójától, így – bár az érzés elmondása szerint igazán kellemes volt – a beteljesülés elérhetetlen célnak tűnt.

Forrás: Dreamstime

A csiklóizgatót kissé a klitorisznak nyomva már változott a helyzet, hiszen a nagyobb területen érintkező felület miatt (az egyébként igen tisztességes erősségű) rezgőmotor már kifejtette jótékony hatását, és ennek nyomán a vágyaink is kezdtek beteljesedni...

Az általunk tesztelt pozitúrák tükrében úgy tűnik, hogy hagyományos misszionárius pózban működik a legjobb hatásfokkal az eszköz, hiszen a pumpáló mozdulatok révén újra és újra nekinyomódik a csiklónak és közvetlen környezetének, lényegesen nagyobb élményt biztosítva ezáltal a hölgyek számára, mint ha szólóban használnák az izgatót. Beválhat még a lovaglás is mint alternatíva, a mi esetünkben azonban ez egyrészről kevésbé intenzív élményt szavatolt, mint a misszionárius felállás, másrészt "EVA" is hajlandó volt - szó szerint - kiesni a szerepéből.

A magam szempontjából vizsgálva egy kellemes bizsergető érzésen felül nem éreztem úgy, hogy bármi pluszt adna a segédeszköz használata az együttléteink során, de ezúttal a vétlenül okozott fájdalomtól legalább nem kellett tartanom, szemben a korábbi párvibrátorunkkal.

Forrás: Dreamstime

Mindenképpen ki kell emelnünk továbbá, hogy misszionárius pózban a vibrátor mindvégig stabilan ült a helyén, nem csúszott el, nem fordult ki a pozíciójából, ráadásul sem nekem, sem Dórinak nem okozott kényelmetlen érzést a használata, dacára, hogy a vastagsága miatt erre reális esély volt. A rezgés erőssége teljes mértékben rendben van; úgy gondoljuk, hogy bár a fokozatok száma elsőre kevésnek tűnhet, éppen olyan mértékű a közöttük lévő differencia, hogy mind a gyengébb, mind az intenzívebb stimulációt kedvelő hölgyek megtalálják majd a nekik tetsző változatot. Sajnos a teljesítmény növelésével az „EVA" zajszintje is fokozódik, és bár a hangerő nem elviselhetetlen, a zaj magas frekvenciája miatt az átlagosnál valamelyest jobban irritált bennünket a kéretlen koncert. Szerencsére, részben takaró alá bújva már jóval visszafogottabb előadásban lehetett részünk, így végső soron a hangját nem rójuk fel hibaként az újdonságnak.

Összegezzünk!

Mindkettőnk véleménye az, hogy a „DAME EVA Hands Free" vibrátor ugyan nem váltja meg a világot, de nagyon jó esélyt ad a közös orgazmusra azoknak a pároknak, akiknél a hölgy elsősorban a klitorisz izgatásával jut el a csúcsra, esetleg hüvelyi orgazmust egyáltalán nem képes átélni. A hangsúly a közös élményeken van, hiszen csiklóizgatóból próbáltunk már jóval hatékonyabbat is, de párvibrátorból ez az első, amely használatához nem kell mindvégig kontroll alatt tartanunk önmagunkat, mégis eredményesen képes izgatni a klitorális területeket a klasszikus behatolással egy időben. Ajánljuk-e kipróbálásra a segédeszközt? Pároknak mindenképpen, hiszen a használata kényelmes, jórészt kötöttségektől mentes, a szóló hölgyek viszont lehet, hogy jobban járnak egy klasszikus csiklóvibrátorral.

Forrás: DAME EVA Hands Free

Előnyök:
• Anatómiailag formált, egyedi külső
• Kiváló anyaghasználat
• Meglepően erőteljes rezgés
• Az eddig próbált párvibrátorok között ez a legkényelmesebb
• Akkumulátoros kialakítás

Hátrányok:
• A kezek használata nélküli orgazmus egyénfüggő
• Jellemzően csak misszionárius pózban használható eredményesen
• A mellékelt fali töltő USA szabványú
• Kissé hangos

A teszteléshez használt terméket a Vágyaim.hu biztosította számunkra, ezúton is köszönjük!