ébresztő szex szexkütyü erotika
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Normális esetben utáljuk az ébresztő órákat. Ez a különleges darab, amit most bemutatunk, kivételt képez, ugyanis a vekker szexjátékszer is!

Kevés kellemetlenebb dolog van, mint amikor az ember ébresztőórája korán reggel megszólal. Nos, innentől kezdve, nekünk nőknek van választásunk: az éles, csörömpőlő hang helyett egy jó orgazmusra is ébredhetünk. Úgy hangzik, mint a mesében, igaz? Pedig a Little Rooster nevű kütyüvel ez most valósággá válhat. Nincs más dolga az ember lányának, mint lefekvés előtt a szerkezetet a bugyiba helyezni. A gyártó szerint olyan vékony, hogy egyáltalán nem zavaró. A vekker aztán a beállított időpontban elkezd a lábak között vibrálni. Először csak lassan, aztán egyre gyorsabban. Egyetlen probléma van csak: egyáltalán nem biztos, hogy az orgazmus után a kütyü tulajdonosának kedve lesz felkelni.

A készülék olyan sikeres, hogy az Amazonnál már el is fogyott, így a gyártó honlapján lehet előjegyeztetni, ha valaki be akarja szerezni a Little Roostert. Az ára 80 Euro körül mozog.



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.