Ahogy arról korábban a Life.hu beszámolt, megtörtént az első aktus a Star Academy falai között. Eddig nem tudtuk, Alexa végül kinek engedett, de a tegnap esti adásból ez is kiderült.

Úgy hírlik, Alexandra féltékennyé akarta tenni Adriánt, ezért feküdt le Lacival, vagyis szexszel próbálta megoldani a szerelmi háromszög okozta problémákat.

Kelemen Laci, az akadémiai csődörForrás: tv2

Meglepő, hogy végül nem az a két fiatal bújt össze a paplan alatt, akiknek eddigi szerelmi kapcsolata főszerepet játszott a versenyben. A 25 éves Alexa ugyanis nem a 19 esztendős Adriánnal, hanem a vele egyidős Lacikával bújt össze.

Tette rá­adásul mindezt azért, hogy féltékennyé tegye Adriánt, aki az utóbbi napokban inkább foglalkozik azzal, hogy búslakodjon volt barátnője után, akivel éppen Alexa miatt szakítottak. "Nem beszél velem, kerül" – panaszkodott Alexa Lacikának, aki az első pillanattól kezdve nyilvánvalóvá tette a lány számára, hogy szívesen összejönne vele. "Lekapnálak" - mondta neki.

"Te vagy az egyetlen csaj, aki nekem itt tetszik" - jelentette ki korábban Laci, aki nem viseli jól, hogy Alexa folyamatosan az Adriánnal kapcsolatos bánatát beszéli meg vele. De végül mégis csak ő mehetett a málnásba: