Számtalan vígjátékban láthattuk már feltűnni ezt az ikonikus örömszerzőt, mégis csak kevesen próbálták ki, mi az. Nos, a forgófejes vibrátorról van szó, ami bizonyára minden nő fantáziáját megmozgatta már, életében legalább egyszer. Így volt ezzel Dóri is, ezért legújabb tesztünkben a Smile Swirly Bunny dupla motoros vibrátorát invitáltuk az ágyunkba.

A szexuális segédeszközök piacán régi versenyzőnek számít már a Smile, amely alapvetően nem túl drága, mégis minőségi kivitelezésű eszközei révén lopta be magát a hölgyek szívébe. A szinte minden termékkategóriában jelen lévő vállalat kínálja az egyik legolcsóbb forgófejes vibrátort, többek között ezért is választottuk éppen ezt a terméket soron következő tesztünk alanyául. De miről is van szó pontosan?

Forrás: Dreamstime

A Swirly Bunny alapvetően egy klitoriszkaros vibrátor, amelynél az extrát a kar végén elhelyezett nyuszifülek, illetve a körülbelül középtájon mozgásba lendülő test jelenti; utóbbi ugyan mindössze néhány fokos elhajlást biztosít a felső rész számára, de ez éppen elég ahhoz, hogy a "makk" körülbelül másfél-két centiméterre kitérve írjon le körző mozdulatokat a segédeszköz tengelye körül. A speciális kialakítás által az örömszerző képes hatékonyan stimulálni a hüvely falát teljes átmérőjében, így biztosítva a kitöltöttség érzését még a tágabb hölgyek számára is. 

A Swirly Bunny-t kibontva több meglepetés is ért bennünket. Először is, a segédeszköz meglepően vaskos, mégpedig teljes hosszában. A képek, illetve a puszta számok alapján nem tűnt ekkorának, és ugyan extremitásról szó sincs esetében, az tény, hogy 

a szűkebb adottságú lányoknak bőven elkél majd a síkosítás a segédeszköz használata közben. 

Forrás: szexaruhaz.hu

Persze, technikai szempontból vizsgálva a vibrátort, érthető a nem éppen szolid méret: a mechanika miatt bizonyára nincs lehetőség szolid, anatómiailag formált kialakítás alkalmazására. Az anyaghasználatot illetően már az első érintésnél feltűnt, hogy ezúttal nem a prémiumtermékeknél már látott, igen meggyőző tulajdonságokkal bíró borítással van dolgunk: bár a testtel érintkező rész puha, tapintása kellemes, azonban érthetetlen okból kissé tapadós, ezáltal minden szöszt, hajszálat, egyéb szennyeződést magára gyűjt. Mivel ezeket a termékeket jellemzően nem steril, laboratóriumi körülmények között használjuk, szinte biztos, hogy akció előtt le kell öblíteni majd a vibrátort, tisztára törölni ugyanis nagyjából lehetetlen, nekünk legalábbis egyszer sem sikerült. 

A termék mellett a csomagolásban sajnos sem kistáskát, sem egyéb tárolásra alkalmas eszközt nem találtunk, ezért vásárláskor – már csak az előbb részletezett probléma miatt is – érdemes rögtön egy szaténtasakot is a rendeléshez csapni. A pozitívumok irányába lépve mindenképpen szót érdemel, hogy a Swirly Bunny teljes mértékben vízálló kialakítást kapott, így akár a fürdőkádban is használatba vehető. A vízállóságot segíti, egyben kényelmes megoldás, hogy elemcserével nem kell bajlódnunk, hiszen a készülék beépített akkumulátorából nyeri a működéshez szükséges energiát. 

Forrás: Dreamstime

Az akku töltése ezúttal is egy USB-kábel segítségével valósítható meg, de sajnos a segédeszköz alsó részébe „szúrható” tüske ezúttal sem szabványos, így például egy szimpla miniUSB-csatlakozós telefontöltő nem használható a művelethez. Utóbbi annál is inkább fájó pont, mert külön töltőfejet nem mellékelt a termék mellé a Smile, így mindenképpen keresnünk kell egy szabad USB-portot a számítógépen a töltés megkezdéséhez. Szerencsére erre nem lesz gyakran szükség, tapasztalataink alapján még forszírozott használat mellett is másfél órán át bírja szuflával az eszköz.

A kezelőszervek tekintetében jól teljesít a Swirly Bunny: a rezgőmotorok, valamint a forgórész egyaránt dedikált gombot kapott, ennek megfelelően azok egymástól függetlenül kapcsolhatók, és a teljesítményük is külön-külön szabályozható. Van egy harmadik gombunk is, egy kvázi főkapcsoló, amely a vibrátor azonnali kikapcsolására szolgál, bár ez feleslegesnek tűnik, hiszen a leállítás a funkciókhoz rendelt gombokkal is kivitelezhető. Az üzemkész állapotról egyébként egy, a burkolat alól felsejlő LED tájékoztat, és ugyanez a fénydióda szolgál az akkumulátor töltési állapotának visszajelzésére is.

Izgatottsággal teli várakozással vetettük be magunkat az ágyba a Bunny társaságában, azonban némi kötöttfogású bemelegítést követően meglepetten vettük tudomásul, hogy nincs az a természetes nedvesség, amely elegendő lenne a pink színben pompázó nyulacska könnyed befogadásához; a borítás szinte szívja magába a vízbázisú síkosítót (is), így ha esetleg nem lenne az éjjeli szekrényünkben ilyesmi, gondoskodjunk róla előre, mert szükség lesz rá. 

Forrás: szexaruhaz.hu

Viszont, ha végre minden a helyére kerül, a legtöbb probléma tovaszáll, hiszen a Swirly Bunny rendesen kitesz magáért; a rezgőmotor mind a szárban, mind a csiklóizgató ágban brutális produkcióra képes, egész biztos, hogy ezzel a teljesítménnyel még a legvadabb igényeket is kiszolgálja majd a Smile örömszerzője. A vibráció intenzitása összességében három fokozatban szabályozható, de már a második szint is egészen intenzív élményt szavatol, nálunk ennél többre nem volt szükség.

Az sem fog csalódni, aki a konstans rezgésen túlmenően valami változatosabbra vágyik, hiszen a különböző erősségű vibráció mellett további négy rezgési minta választható. Kisebb mértékben árnyalja a pozitív képet, hogy az egyébként igen hajlékony csiklóizgató fülek kifejezetten hegyes kivitelt kaptak, ami fájdalmat okozhat, ha nem sikerül kellően mélyre helyezni a segédeszközt, mert így a fülecskék csak a hegyükkel érintik a legérzékenyebb területet. Sajnos ez esetünkben több ízben is problémát okozott, de ez senki kedvét ne vegye el a játékszertől, mert ha a vagina mérete lehetővé teszi a Swirly Bunny teljes befogadását, a kis fülek már kellő ívben meghajlanak a komfortos használathoz.

Szerencsére ez a kis negatívum könnyedén orvosolhatónak bizonyult esetünkben is némi extra figyelem árán, így a ráhangolódást követően bekapcsolhattuk végre a forgórészt is. Nos, ez mindkettőnk számára meglepetést okozott, mert az ugyan már néhány fordulatot követően látszott Dórin, hogy újabb kiváló játszótársra akadtunk, de a kisvártatva mélyről feltörő sóhajok tükrében már mindketten biztosra vettük, hogy a Smile újdonsága az orgazmushoz vezető utat is jól ismeri. 

Forrás: Dreamstime

A beteljesülés érdekében fokozni kellett valamelyest a forgás intenzitását (erre 3 fokozat állt rendelkezésünkre), és láthatóan lassabban épült fel a kéjérzés, mint egy klasszikus együttlét vagy egy csiklóvibrátor használata során, de végül Dóri üzembiztosan a csúcsra jutott, ami a klasszikus rúdvibrátorok többségével többnyire esélytelen vállalkozás. Hogy ebben mekkora szerepe van a forgórésznek, azt jól mutatja, hogy a fentebb már részletezett, fülecskéket érintő probléma miatt azok végig takarásban voltak, így a csiklót, mint ingerforrást szinte teljes mértékben kizártuk az egyenletből.

Dóri szerint a forgásból eredő érzés erősen hasonlatos ahhoz, mint amikor együttlét során csavargatom a csípőmet, és így különböző szögben találom el odabent, de itt mindez sokkal gyorsabban és közvetlenebbül történik, ami kifejezetten élvezetessé teszi a segédeszköz használatát. A szerkezet fizikai erejét jól mutatja, hogy még a leggyengébb fokozaton is kellő kihívás mozdulatlanul tartani a hüvelyen kívül eső részt.

Verdikt

Az eszközzel szerzett tapasztalataink alapján úgy gondoljuk, hogy a forgófejes vibrátorok létjogosultsága annak ellenére is megkérdőjelezhetetlen, hogy első pillantásra a különbség marginálisnak tűnhet egy klasszikus csiklókaros vibrátorhoz képest.

Ez olyannyira igaz, hogy a tesztelést követően is gyakran nyúlunk a Smile újdonságához, annak ellenére, hogy a vibrátorok terén Dórinál ez idáig a Close2You Flores Piccolo volt az egyedüli rendszeresen visszatérő darab. Hogy kinek ajánljuk a Smile Swirly Bunny beszerzését? Gyakorlatilag mindenkinek, de kifejezetten jó választás lehet azon hölgyek számára, akik kedvelik az intenzív stimulációt, vagy szimplán csak olyan anatómiájú hüvellyel rendelkeznek, amelyet a hasonló méretű klasszikus örömszerzők nem képesek teljesen kitölteni. 

Forrás: Dreamstime

Erősségek:

  • Akkumulátoros kiépítés, jó üzemidő
  • Intenzív vibrációs teljesítmény, többféle mintázatú rezgés
  • Külön kapcsolható a forgórész, illetve a rezgőmotor
  • Teljes mértékben vízálló
  • A használatából eredő poénfaktor, ami megalapozza az együttlétek hangulatát

Hátrányok:

  • Körülményes tisztítás
  • Az átlagnál hangosabb működés
  • A csomag nem tartalmaz védőtasakot

Dóri és Krisztián

A teszteszközt az erotikashow.hu webáruház biztosította számunkra, ezúton is köszönjük.