Csillogó karrier és irigyelt luxus – sokan csak ezt látják, ha egy hollywoodi színészre pillantanak. Ha azonban kicsit mélyebbre ásunk, néhány sötét titok is nyilvánosságra kerülhet. Bár ezeket a sokszor pikáns történeteket sokan szívesen "kitörölnék" az életükből, akadnak olyanok is, akik bátran vállalják a múltjukat.

Cameron Diaz

A szőke bombázó évekkel ezelőtt több szadomazó jelenetben is szerepelt. A több mint 30 perces alkotást előszeretettel játszották nagyobb erotikus rendezvényeken, sőt több pornófilmhez is ajándékként csatolták. Amikor Diaz kisasszony neve először felkerült a hollywoodi filmek stáblistájára, a videók is nagyobb hangsúlyt kaptak. A She's No Angel: Cameron Diaz című félórás kisfilmben a színésznő sűrített levegő segítségével játszadozik a kebleivel, bőrcuccban ugrál, majd szadomazó jelenetekben kiabál a többi résztvevővel.

Imádom a pornót! Tudjátok, mit szeretek benne? Hogy diszkrét! Mindig hagynak egy kis üzenetet, hogy a szobaszámlámon nem fog megjelenni a film címe, amit megnéztem az este folyamán” –  mondta egy interjúban a sztár, aki sosem szégyellte a felvételeket, sőt többször is viccelődött velük egy-egy interjú során. 

Demi Moore 

A világ egyik legismertebb színésznője igen mélyről tört fel a csillagok közé. Demi Moore drogfüggő szülők lányaként látta meg a napvilágot. 16 évesen elhagyta a családi házat, és aktmodellként, később pedig pornószínésznőként tevékenykedett. Ezekben az években a fiatal lány igencsak lecsúszott azon a bizonyos lejtőn. 18 évesen hozzáment a zenészhez, Freddie Moore-hoz, akivel kemény drogügyekbe keveredtek. A sztár 1983-ban kezdett el először komolyabban foglalkozni a rendes filmezéssel. Ebben az évben részt vett a Flashdance szereplőválogatásán, ahol bár nagyon szexinek tartották, végül nem őt választották.

Több castingon is megfenyegettek, hogy ha nem hagyom abba a kábítószerezést, akkor lőttek a karrieremnek. Ha akkor nem mondják ezt nekem, ma nem lehetnék színésznő” – nyilatkozta korábban Demi, aki a St. Elmo tüze című filmmel vált igazán ismerté. 

/1610/Demi_2016104125325

Jackie Chan

A most 62 éves sztár több interjúban is bevallotta már, hogy fiatalon egy-két szerep kedvéért ő is ledobta a textilt. Sok mindent el kellett vállalnom, hogy 31 évvel ezelőtt meg tudjak élni. Nem hinném, hogy ettől még rossz ember vagyok. Marlon Brando is mutogatta magát” – mondta egy vörös szőnyeges esemény alkalmával a kungfumester. A hongkongi pornóvígjáték 1975-ben jelent meg. Az All in the Family című felnőttfilm sokkal konzervatívabb, mint a ma ismert pornók, hiszen ebben a szereplők inkább a gyengédséget helyezték előtérbe. Jackie Chan először nyolcévesen debütált a filmvásznon, persze nem pornóalkotásban. Gyermekkorában a Pekingi Operában képezték, majd sikeres nemzetközi filmes karriert futott be. Elképesztő tornamutatványaival, izgalmas kaszkadőrjeleneteivel, határtalan karizmájával világszerte lebilincselte a közönséget, így a szakmától 2017 februárjában tiszteletbeli Oscar-díjat kap

Forrás: AFP

Sylvester Stallone

Az Oscar-díjra kétszer is jelölt színész 24 évesen került be a felnőttfilmek világába. Sly már három éve egyetemista volt, amikor egy producer munkát ajánlott neki. A Party at Kitty and Stud's című filmben egy Stud nevű olasz macsót játszott, akit imádnak a nők. A kissé bonyolult című alkotás nem más, mint egy közönséges pornó, ami tele van kőkemény orgiákkal. Stallone sosem beszélt nyilvánosan a dologról, hiszen a hírek szerint szégyellte ezt a fiatalkori "botlást". Amikor a színész befutott a Rocky-filmekkel, rögtön kezelésbe vette az ügyet: először megvásárolta a film jogait, majd újravágatta az alkotást, amelyet aztán Olasz csődör címen forgalmaztak falloszok, szájjal kényeztetések és behatolások nélkül. A film vágott verzióját ide kattintva meg is nézheted! 

Forrás: AFP

Teri Hatcher

A Született feleségek Susanja sosem szégyellte, hogy karrierje elején mindent bevetett a siker érdekében. Először kisebb pornófilmekben, majd aktfotózásokon vett részt. Legnagyobb szerencséjére nem ragadt ebben a szerepben, sőt 1991-ben megkapta élete első főszerepét a Soapdish című filmben, ahol olyan színészekkel szerepelt együtt, mint Whoopi Goldberg, Kevin Kline és Robert Downey Jr. 

Forrás: AFP
Így zajlott a pornófilmek forgatása a nyolcvanas években
A New York-i fotográfus, Barbara Nitke testközelből láthatta, hogyan készült egy felnőttfilm „a pornó aranykorában”. Elképesztő fotók!