A BeleValó műsorvezetőjeként Győzike igyekszik személyes történetekkel színesíteni a műsort. Így tett legutóbb is, amikor a már kiesett VV Dinát és Lórit faggatta arról, hogy kamerákon kívül túl vannak-e már az első éjszakán. Hogy megnyissa őket, először a saját intim titkairól beszélt.

Mondhatni zavarba ejtően őszinte Győzike a BeleValó műsorvezetőjeként. Vendégül látta legutóbb a már kiesett szerelmespárt VV Lórit és Dinát. A villa falain belül ők nem estek túl az együttléten, de Győzike kíváncsi volt, hogy vajon mióta kikerültek, megtörtént-e az első éjszaka. Dina azonban nem nagyon akart erről nyilatkozni, így a műsorvezető intim titkaival próbálta megnyitni őt.

Győzik elmondta, ha ő hetekig nem csinálja neki elég két perc. "Nekem elég kettő perc. De egy perc alatt is túl vagyok rajta" - árulta el, közben arról faggatta az egykori villalakókat, hogy milyen volt az ő első éjszakájuk. Ezalatt azt is megosztotta Győzike a nézőkkel, hogy ő nem az a kényeztetős típus. "Kényeztet, vagy inkább olyan, mint én, hogy na gyere, durr, durr, durr. Én olyan vagyok, hogy szeretem, ha kényeztetnek, de én nem megyek oda, hogy nyali" - mesélte Győző, akinek végül sikerült némi információt kicsikarni VV Lóriból és Dinából is. "Nagyon jó volt, maradjunk annyiban" - mondta a lány.