Tesztelőpárosunk, Dóri és Krisztián ezúttal nem egy klasszikus szexuális segédeszközt tett próbára, ehelyett egy felnőtteknek szóló társasjátékkal ütötték el az időt. Lássuk, ki nevetett a végén!

Bizonyára sokunk kedvenc gyermekkori időtöltése volt a társasozás, amelyet idővel szinte mindenkinél az üvegezés, majd a bevállalósabb társaságokban a vetkőzős póker váltott fel. Ennél a pontnál a legtöbbünk esetében megszűnik a társasjátékok iránti igény (a swingerezést most ne vegyük ide!), hiszen a monoton hétköznapok szorításában nagyjából az utolsó utáni gondolatunk, hogy kockadobálással és lépegetéssel üssük el esténként az időt. 

Szerencsére az intimitásra való igény többségünkben még évtizednyi együttélés után is jelen van, és a sok egyéb megoldás mellett akár egy felnőtteknek szóló társasjáték segítségével is kielégíthetjük. Erre a kihívásra ad frappáns választ a Monogamy, ami Európa és egyben hazánk egyik legnagyobb számban értékesített erotikus terméke, emellett nemzetközi viszonylatban az év erotikus társasjátéka díjat is a magáénak tudhatja. 

Forrás:www.erotikus-tarsasjatek.hu

A játék alapszabálya szerencsére nincs túlbonyolítva, ezért már néhány bemelegítő kört követően tisztában leszünk a ránk váró feladatokkal. Néhány szóban azért felvázoljuk a lényeget. Az elsődleges cél, hogy hatszor körbeérjünk a (nem meglepő módon) kör alakú pályán, és ennek során különféle mezőkre lépve adott feladatokat kell teljesítenünk. Ezen feladatok része fix, azaz az adott mezőhöz érve innunk vagy ennünk kell valamit, de lehetőségünk nyílik majd vetkőzni, erotikus táncot lejteni, a párunkat megcsókolni, illetve számára masszázst adni is.

A játék savát-borsát azonban igazából nem ezek, hanem a Monogamy mezők adják, ahol a különböző csoportokra osztott kártyák közül kell húznunk, azután végrehajtani a rajtuk található, nemenkénti lebontásban elkülönülő feladatokat. Ezekből a kártyákból három alaptípus van, és mindegyik csoportból két körön át választhatunk majd. Az első két körben az Intimitás kártyákra bízhatjuk magunkat és párunkat, ezek többnyire egymás megismerésére kihegyezett feladatokat tartalmaznak, több komolyabb és még több kevésbé komoly kérdéssel, amelyet esetenként mindkettőnknek meg kell majd válaszolnunk.

Forrás: Dreamstime

A harmadik és negyedik körökben a Szenvedély kártyákból húzhatunk a Monogamy mezőkre lépve, ezek között azért akad néhány meglepőbb kihívás is, amelyek teljesítése ugyan nem állíthat különösebb kihívások elé senkit sem, de a pirulás, a huncut összekacsintások, valamint a kínos nevetgélés borítékolható. Az utolsó két körben már nincs helye szemérmességnek, hiszen a Forró kártyák feladatai már egyáltalán nem viccelnek: aki zavarban van, mert még nem csiccsentett be, az ezen a ponton húzzon bele (a poharába), mert ha minden kihívást betűre pontosan végre akarunk majd hajtani a párunkkal, szinte biztos, hogy át kell majd lépnünk a saját határainkat. Persze, sosem szabad elfelejteni a játék legfőbb alapvetését, miszerint: 

Mindent szabad, de semmi sem kötelező! 

Van még egy különleges pakli is a játékban, amely a Fantázia kártyákat tartalmazza. Ezekből a kártyákból minden kör teljesítése után húznunk kell egyet, de egyszerre csak kettő darab lehet nálunk, ennek érdekében a harmadik körtől kezdődően egy kártyát fel kell vennünk, egyet viszont el kell majd dobnunk magunktól. Ennek megfelelően a hatodik kör végére vélhetően két olyan kártya marad majd nálunk, ami jó eséllyel két, általunk favorizált fantáziát tartalmaz. Ebből a kettőből választhat ki végül egyet a játék nyertese a hatodik kör végén, és a párjával együtt kell végrehajtania. 

Forrás: Dreamstime

Hogy milyenek ezek a feladatok? Jellemzően szerepjátékos szituációk szerepelnek a kártyákon, de többek között erotikus videó készítése, egymással szemben végzett önkielégítési verseny, együttlét a természetben, illetve szolidabb fétiskihívások is megtalálhatók a lapokon. Ahogyan az a fentiekből már sejthető, a legtöbb Fantázia feladat nem azonnali kivitelezésre termett, elő kell készíteni a terepet és az együttlét során felhasznált eszközöket, így egy (vagy több) szombat esti játék kellő muníciót adhat a rá következő hét egyes napjaira is, amellett, hogy a felfokozott helyzetekből adódó beteljesülés a játék napján is garantált. 

Mindezek után talán érthető, hogy izgalommal telített érdeklődéssel vágtunk bele az első játszmába, de már az első lépések után nevetésre késztetett bennünket, több okból is: először kiderült, hogy a kelleténél gyakrabban lépünk majd az evés és ivás mezőkre, majd arra is rádöbbentünk, hogy tanácsos nem túl lengén felöltözve kezdeni a játékot. Az étkezős feladatok kapcsán úgy gondoljuk, hogy sós finomságok és masszív rövid ital helyett érdemesebb mindkét területen könnyebb tételekre szavazni. Evéshez adta magát a gyümölcs, azonban a mező leírása szerint annak elfogyasztását a lehető legerotikusabb módon kell végrehajtani, amit Dóri és a banán esetében még sikerült is abszolválni, azonban ugyanezzel a gyümölccsel én már kifejezetten kellemetlenül éreztem magam. 

Bevetettünk hát némi mandarint is, amiből két gerezdet felhasználva, belőlük szeméremajkat formálva jelentősen javultak az esélyeim a vágykeltés vonatkozásában. Az eredeti italválasztáson szintén módosítottunk, így pálinka helyett mindketten egy ismert, közepes alkohol tartamú krémlikőrre szavaztunk. Ez jó döntés volt, és nem is ajánljuk, hogy túl erős, vagy túlontúl is gyenge itallal kezdjetek játszani, ugyanis végső soron két körünk van arra, hogy megfelelően ellazuljunk a Szenvedély kártyákhoz, ráadásul az erotikus tánc is garantáltan jobban megy majd (különösen férfiként), ha már a szervezetben tombol az optimális mennyiségű szíverősítő.

Forrás: Thinkstock

Régen vizsgáztunk már szóban bármiből, de a régi mondás a Monogamy-ra is igaz: húzni tudni kell. Na ez az, ami nekem alapból nehezen megy, de az, hogy Dóri is tudott olyan lapot választani, ami az én oldalamon üt vissza, kifejezetten új élményt jelentett. Csak a mihez tartás végett, idéznék az első általa kiválasztott Forró kártyából:

Sikamlós lejtők! Masszírozd párod fenekét, nem spórolva a síkosítót, miközben szétfeszíted a lábait az ügyes ujjaiddal, vagy egy vibrátorral. Ha benne van a dologban (!), akkor be is hatolhatsz. Nézd, ahogy élvezi... te pedig élvezd nézni őt!"

Bár adta magát a soha vissza nem térő alkalom, nem éltem a lehetőséggel, azonban a nagy ijedtségre ittam egyet. Vagy kettőt. Szerencsére volt ennél jóval szolidabb kihívás is, például az intim részemen tíz másodpercig tartott jégkockák (na jó, zacskós mirelit termék), majd az azt követő, Dóri nyelve és ajkai által ugyanerre a területre koncentrált kárpótlás kifejezetten jó alapot adott az este további részére. Hasonlóan élveztük azt a feladatot, amikor hanyatt kellett feküdnöm kiöltött nyelvvel, majd Dórinak meg kellett nedvesítenie azt. Bármivel, amivel jól esik... Szintén emlékezetes maradt a Dóri italába történő kanóc lógatásom is, amelyről a feladat értelemben egy mozdulattal kellett lenyalnia a bódító nedűt.

Természetesen a legnagyobb poén a hatodik kör végére maradt, hiszen mindkettőnk tarsolyában volt még két-két Fantázia kártya, amelyek csak arra vártak, hogy a nyertes beteljesítse az egyiket. A szerencse ezúttal nem nekem kedvezett (vagy mégis?), így Dóri haladt át elsőként a képzeletbeli célvonalon. A nyereménye (és egyben a büntetésem), hogy kerek 24 órán át a szexrabszolgája voltam/vagyok, amely értelmében minden vágyát kérdés, kérés teljesítenem kell.
Hát kell ennél több?

A „Monogamy"-t az erotikashow.hu webáruházban vásárolhatjátok meg.

Dóri és Krisztián