Előkelő szentpétervári iskolában tanított Szvetlana Topol, akinek nem volt mindig ilyen visszafogott munkája: korábban pornófilmekben szerepelt, ahol többnyire diáklányt alakított. A tanárnőt azonnal elbocsátották, miután valaki a kollégáinak és a diákjainak is elküldte a filmjei linkjét.

Már nemcsak azok ismerik a szentpétervári tanárnő másodállását, akik rajongói voltak a diáklányos pornófilmjeinek, hanem a kollégái, diákjai és lassan az egész világ. Sokáig senki nem tudta a nőn és a férjén kívül, hogy korábban milyen foglalkozást űzött, de nem maradhatott sokáig rejtve a pikáns titok.

A 27 éves Szvetlana Topolt ugyanis lebuktatta egy ismeretlen, az összes filmjének linkjét körbeküldte az iskolában. A tanítványai és kollégái is látták, hogy mivel foglalkozott egykor az egyébként visszafogott öltözködésű tanárnő. Természetesen a szülők és az iskola vezetősége is felháborodott, és azonnal elbocsátották tanári állásából Szvetlanát. Annak ellenére cselekedtek így, hogy minden filmjét még azelőtt forgatta, hogy tanítani kezdett volna. „Nem tudom, hogy miért került ez az információ most nyilvánosságra, de sokkal fontosabb, hogy nem tudom, hogyan magyarázzam el a gyerekemnek: a kedvenc tanárát internetes pornófilmek miatt rúgták ki” – mondta az egyik szülő. Sokan kiálltak Szvetlana mellett, aki most leginkább azzal foglalkozik, hogy kiderítse, ki fedte fel a múltját – írja a The Sun.