Mici és Krisztián olykor a szexelésen kívül beszélgetni is szoktak, de akkor is főként az erotikus élményeik vannak a középpontban. Ezúttal arról meséltek egymásnak milyen volt az első szexuális élményük: Mici egy nagyon különös tárggyal elégítette ki magát! Ez még Krisztiánt is meglepte.

Mici és Krisztián szexuális kalandozása egyre meredekebb, már azzal sem nagyon foglalkoznak, hogy a villatársaik is látják őket, miközben egymás kielégítésén fáradoznak. Pornófilmbe illő jeleneteket mutatnak be, szinte minden nap egy újabb, és meghökkentőbb epizóddal jelentkeznek. Előfordul azonban, hogy beszélgetnek is, legutóbb például Krisztián az első magömléséről mesélt Micinek, a lány pedig cserébe elárulta, milyen különös tárggyal elégítette ki magát 10-11 éves korában.

VV Mici különös tárggyal elégítette ki magátForrás: Rtl2/Való Világ

Krisztián 14 évesen ébredt arra, hogy ragacsos a nadrágja, részletekbe menően osztotta meg Micivel, milyen sokként érte őt ez az élmény. Félt attól, hogy a szülei észreveszik, ezért a lepedőjét és a kisgatyáját is kidobta. Az őszinte kitárulkozás Micit is arra ösztönözte, hogy megosszon a fiúval egy történetet az első maszturbálásáról. 10-11 éves lehetett, amikor túlesett rajta, eszközként akkoriban az egyik babája lábát használta...