Micinél és Krisztiánnál nem telhet el nap szex nélkül. Eleinte még megpróbálták magukat takargatni, de szépen lassan levetkőzték gátlásaikat. Legutolsó akciójuk során mintha már direkt választottak volna olyan pózt, ami mindent, de tényleg mindent megmutat. 

Miciéket pár napja már az sem érdekli, hogy a lakótársaikat esetleg zavarja a minden esti szex. Az akció minden rezdülését hallották a lakók, többen aludni sem tudtak tőlük.
 

VV Mici és VV Krisztián a sufnibanForrás: RTL II


Szerencsére azonban jött egy levél, hogy szavazzák meg, kié legyen a sufni a párbajig. Zsolti és Mici egymásnak estek, kitört köztük a balhé: Zsolti utál a hálószobában aludni, Mici pedig minél több időt szeretne Krisztiánnal tölteni, mert valószínűnek tartja, hogy Tivy vagy őt, vagy Krisztiánt viszi ki párbajozni. A lakók végül a párocskának ítélték a sufnit.


Biztosak lehetünk benne, hogy a szexőrült villalakók minden percet alaposan kihasználnak ezen a héten, már az első este pornószínészeket megszégyenítő akciót láthattunk. Mici az elején még diszkréten, takaróval a fején kényeztette Krisztiánt, aztán elragadta őket a hév. Mici széttett lábakkal fogadta be a fiú férfiasságát, sőt közben magát is kényeztette. Elképzelni sem tudjuk, mi van még a tarsolyukban...