Tudjuk, hogy a férfiak bolondulnak a csodálatos domborulatokért, amelynek evolúciós okai vannak, de mi a helyzet veled e téren? Te is szereted a sajátjaidat? Ha mindketten nagyra értékelitek a ciciket (ami szuperjó), akkor valószínűleg a hálószobában is értékelni fogjátok a keblekkel való játszadozást.

Cirógatni, nyaldosni, szopogatni, szívni, harapdálni: a női mellek iránti szeretetet sokféleképpen lehet kifejezni szex közben. A mellbimbók is kiemelt fontosságú erogén zónák, amelyek megfelelő ingerlése akár orgazmushoz is vezethet, sőt számos kutatás bizonyította, hogy ezek stimulálása sokkal jobban fokozza a nők vágyát, mint amikor a csiklójukat izgatják. Nem titok, hogy

a teremtés koronái a cickók puszta látványától is megőrülnek,

de léteznek olyan pozitúrák, amelyek kifejezetten kedveznek a női kebleknek, mindkét fél számára sokkal élvezetesebbé varázsolva az együttlétet.

Rodeóbajnoknő

A mellközpontú pózok közül az egyik legforróbb a cowgirl, ami bizonyára nálatok is a szexuális repertoár része. A rodeózás előnye, hogy a keblek lenyűgöző vizuális megjelenését teszi lehetővé, és párod nemcsak láthatja a himbálózásukat, hanem kedvére simogathatja, markolászhatja őket. A meztelen női test látványa önmagában is vágykeltő, ám az intim ékszerek nagyban hozzájárulhatnak az élvezetek fokozásához.

Ehhez nem kell piercinget viselned, elegendő csupán egy csillogó bimbódísz vagy aranyszínű testlánc, ami azonnal beindítja a férfiak fantáziáját. Hogy megmutasd a párodnak, mennyire szereted a saját melleidet, kicsit játszadozz velük, majd hajolj előrébb, hogy pont az arca elé kerüljenek. Ezeket a pillanatokat mindketten imádni fogjátok!

A rodeózás előnye, hogy a keblek lenyűgöző vizuális megjelenését teszi lehetővéForrás: Thinkstock

Fordított misszionárius

Nem kell előbányászni a fiókból a jó öreg Káma-szútrát, hogy megfűszerezzétek az együttléteket, és akrobatikus képességek sem szükségesek az új dolgok kipróbálásához. A klasszikus misszionárius eme változatában nálad van a gyeplő, ami nagyon vadító tud lenni. Ha te kerülsz a hanyatt fekvő párod fölé, teljes mértékben kontrollálhatod az aktus ütemét, a behatolás mélységét, és a csiklódat is erősebb ingerek érik, így könnyebben elérheted az orgazmust. Ez a póz egyedülállóan intim élményt eredményez, bónuszként pedig a mellbimbóidat hozzádörzsölheted az övéhez.

A klasszikus misszionárius eme változatában nálad van a gyeplőForrás: Dreamstime

Vadító öltánc

A „lap dance” pozitúra gyönyörteljes élményt ígér, ráadásul kedvesed úgy élvezheti a show-t, akár egy sztriptízbárban, azzal a különbséggel, hogy most jóval aktívabb résztvevője lehet a műsornak. A performanszhoz szükségetek lesz egy kényelmes ágyra vagy kanapéra, és ha ez megvan, máris belecsücsülhetsz a párod ölébe. Ebben a testhelyzetben a csípőd és a derekad mellett a popsid is reflektorfénybe kerül, ám ami a legjobb benne: te irányítod a ritmust és a mozdulatok intenzitását. Mivel a párod kezei szabadon maradnak, aktus közben kényelmesen játszadozhat a melleiddel. Amikor már érzed, hogy elfáradtak a lábaid, tegyél egy puha párnát a térded alá, amivel komfortosabbá teheted a pózt.

LapdanceForrás: Thinkstock

Dupla dinamit

Egyes férfiak annyira imádják a női melleket, hogy szexelni akarnak velük. Magától értetődő, hogy mit is kell tenni a cicikkel azért, hogy igazi élvezetet nyújtsanak a felek számára. Első lépésként kend be őket síkosítóval, vagy kérd meg a kedvesed, hogy tegyen hasonlóképpen, ami kiváló eszköze lehet az érzékiség fokozásának. Ezután tedd a párod péniszét a melleid közé, szorítsd őket egymáshoz, és hagyd, hogy kedvére csúszkáljon köztük. Ha a nyelveddel időnként izgatod az érzékeny bőr alól előbukkanó makkját, olyan orgazmust fog átélni, amiről még nem is álmodott.

A mell az egyik olyan női testrész, ami ruhában is felkelti a férfi vágyátForrás: Dreamstime

A témáról megkérdeztük olvasóinkat és szakértőnket is:

„Valahányszor rám ül a csajom, és látom, ahogyan a dudái fel-le ugrálnak előttem, alig bírom visszafogni magam. Néhány hete feltettem a hálószobafalra egy tükröt, és

amikor kutyapózban vagy állva csináljuk, hát az valami egészen elképesztő!”

(Zoli, építésvezető, 36)

„Nem minden nő szereti a mellkényeztetést, én például kimondottan utálom, ha a partnerem szopogatni kezdi a bimbóimat. Nem fáj, inkább csak kellemetlen és nagyon irritáló tud lenni. Annyi más erogén testrészem van, nem értem, hogy a barátom miért azt akarja, amitől én a legjobban irtózom?” (Ági, műkörmös, 28)

Deáki Tímea párkapcsolati tréner véleménye: „A mell az egyik olyan női testrész, ami ruhában is felkelti a férfi vágyát. Pusztán a mell sejtetése is beindíthatja a fantáziáját. Ennek ellenére nem magától értetődő, hogy a szexuális együttlét során aktív szerephez jut. Nem minden nő izgatható fel a melle által, sőt, vannak, akik nem is ismerik magukat annyira, hogy ezzel tisztában legyenek. A jó szexuális kapcsolat viszont magában hordja a fejlődés lehetőségét. Merjünk kipróbálni korábban nem tapasztalt, nem átélt élményeket. Ami mindkét félnek kellemes, az nem tabu” – fogalmazott a szakértő, majd hozzáfűzte, hogy a szexuális együttlét akkor igazán működőképes, ha mindkét fél azt kapja benne, amire szüksége van.

„Ha a férfi magától nem kényezteti a mellet, de a nőnek erre igénye van, neki kell kezdeményeznie a dolgot. A nyitott kommunikáció új irányokat is adhat, ami végül mindkét félnek kedvező lesz. Ha a partner látja, hogy a korábban hanyagolt terület izgatása örömöt nyújt a kedvesnek, fel fogja venni a repertoárba, hiszen ezzel ő kapott pozitív visszacsatolást. A teljesítményére büszke férfi pedig újra, újra és újra adni akar majd” – mondta Deáki Tímea.