43 évesen veszítette el szüzességét az a férfi, aki egy gyermekkori trauma miatt bionikus műpénisszel éli a mindennapjait.

Mohammed Abad egy autóbaleset következtében elveszítette a nemi szervét. Az akkor 6 éves fiú így egész idáig férfiassága nélkül élt, de a helyzet azonban most megváltozott. A 44 éves brit állapotát a University College szakemberei változtatták meg: bionikus műpéniszt kapott, melynek köszönhetően már alkalmas szexuális együttlétek lebonyolítására.

Így idén márciusban, egy 35 éves szexmunkás közreműködésével a szüzességét is elveszítette.

Mindenki kíváncsi a bionikus műpéniszre, képünk illusztrációForrás: Dreamstime

Mohammed így nyilatkozott az eseményről: „Erre a napra várok mióta betöltöttem a 18 éves kort"tudta meg a DailyMail.

A szüzességét elraboló nő, Charlotte, kifejezetten a fogyatékossággal élő ügyfelekre specializálódott, így az együttlétet néhány találkozó előzte meg, ahol megbeszélték Mohammed esetét, illetve egy kicsit jobban megismerkedtek.

A férfi élete teljesen megváltozott az események óta. Felszabadult lett, boldog, teljes ember, aki már azon is gondolkodik, hogy gyerekeket szeretne: egy fiút és egy lányt.

Jó esélyei vannak a családalapításra, hiszen mióta elveszítette a szüzességét, minden nő kíváncsi a bionikus péniszre, amely gombnyomásra merevedik, ám a férfi elutasította az összes jelentkezőt. Nem mintha nem lenne kedve új élményeket szerezni, de olyan sokat dolgozik, hogy mire véget ér a napja, már „túl fáradt a szexhez"