Belealudt a szexuális örömszerzésbe egy kínai férfi. Péniszgyűrűt húzott magára, hogy nagyobb legyen az élvezet, de nem úgy sült el a játék, ahogy tervezte. Férfiasságára szorult a segédeszköz, végül a tűzoltók vágták le róla a fémkarikát.

A kínai férfi különlegessé akarta varázsolni a szexuális együttléteket, ezért vásárolt egy péniszgyűrűt, de egészen más élményt kapott, mint amire számított. Sajnos nem fokozta fel túlságosan hangulatát a gyűrű, ugyanis a férfinak sikerült belealudnia az örömszerzésbe. Az ébredés pedig maga volt a pokol, ugyanis rá kellett jönnie, hogy nem tud szabadulni a fémkarikától.

Tűzoltók szabadították meg péniszgyűrűjétől - Képünk illusztrációForrás: Dreamstime

Hiába rángatta, csak nem akart lejönni férfiasságáról a péniszgyűrű, a férfi pedig teljesen bepánikolt. Mégis várt a segítségkéréssel, ugyanis nem akart egy tömött kórházba bemenni kínos problémájával. Addig várt, amíg nagyjából ki nem ürült a kórház, de hiába ment be, a sebészek sem tudtak rajta segíteni. Végül tűzoltókat kellett hívni, akik egy körfűrész segítségével szabadították meg a kínai férfit a segédeszköztől. Az orvosok persze ott voltak, ha esetleg túlszaladna a fűrész, egyből tudjanak segíteni. Szerencsére nem volt szükség beavatkozásra, sérülés nélkül meg tudták szabadítani a férfit a fémkarikától - írja a Metro.