Három évvel ezelőtt tűnt fel először a magyar bokszolónő a svájci bordélyház honlapján, és azóta is ezzel keresi kenyerét. A kétszeres aranyérmes sportoló szolgáltatásai egy órára 90 ezer forintba kerülnek. 

Felhagyott a versenyszerű sporttal a magyar bokszolónő, és már három éve a testével keresi a kenyerét. A svájci bordélyház az ő hatalmas fotóival hirdeti magát, olyan kép is látható a 23 éves lányról, amin bokszkesztyűben, magyar érmekkel pózol. 

Testét árulja az egykori magyar bokszolónő - Képünk illusztrációForrás: Dreamstime

A Bors szúrta ki néhány éve az egykori bokszolót, el is juttatták a fotókat a magyar Ökölvívó Szövetség elnökéhez is. Akkor Csötönyi Sándor úgy nyilatkozott, biztosan nem felnőttbajnokságon szerezte az érmeit. "Az biztos, hogy felnőttbajnokságot nem nyert, a juniorok között szerezhetett érmet. Rémlik nekem ez a lány, vidéki volt, vékony, csinos. A képek alapján azóta még inkább kikupálódott, és mellet is csináltak neki.  Sajnálatos, hogy abbahagyta a sportot, többre hivatott. De nem ő az egyetlen, aki ilyesmire adta a fejét" – mondta. A lap szerint azóta a lány karrierje felfelé ívelhetett, ugyanis a bordélyház az ő fotóival üdvözli a honlapjára látogatókat. A "Lili" néven futó egykori sportoló szolgáltatásai 90 ezer forintba kerülnek egy órára.