Panaszt emelt a férfi a Twitteren mert a szupermarketből vásárolt fánkon nem volt lyuk! Szexuális segédeszközként szerette volna használni az édességet, ezért sérelmezte, hogy teli fánkot kapott.

Nagyon mérges lett a Silverfox nevű Twitter-felhasználó amikor kicsomagolta a fánkokat, amiket egy szupermarketben vásárolt. Akkor döbbent rá ugyanis, hogy nincs lyuk az édességek közepén. Ez számára azért okozott óriási törést, mert szexuális segédeszközként akarta volna használni, pontosabban a férfiasságára szerette volna felhúzni, hogy a barátnője leegye, azonban így nem tudta.

A fánk miatt kezdődött el a szexuális tartalmú beszélgetés - Képünk illusztrációForrás: Dreamstime

Csalódottságát megosztotta a szupermarkettel a Twitteren, arra valószínűleg ő sem számított, hogy választ is kap. Szürreális beszélgetés kezdődött meg a vásárló és a bolt között, melyet a Daily Mail szúrt ki. "Nincs lyuk a fánk közepén! Hogy húzhatnám fel így a farkamra, hogy a barátnőm leegye?" - tette fel a kérdést a vásárló. "Improvizálj" - hangzott a bolt válasza, de itt még nem ért véget a beszélgetés. "Megtettem. Most a sürgősségin vagyok, mert égési sérüléseket okozott a hagymakarika" - válaszolta a csalódott vevő, a szupermarket pedig erre is reagált. "Nem vártad meg, hogy kihűljenek?" - kérdezték. "Nem ismeritek az asszonyt, ő nagyon türelmetlen" - magyarázta a férfi. A bolt pedig elismerte, hogy valóban annak tűnik, de azt javasolták neki, hogy ettől függetlenül mindig várjon legalább két percet, hogy kihűljenek az ételek. "Köszönöm, olyan jó végre beszélni erről valakivel" - vallotta be a vásárló, a bolt pedig arról biztosította őt, hogy bármikor kérhet segítséget, ha szüksége van rá.