Lehet rajta vitatkozni, lehet felette ítélkezni, de az tény, hogy mainstream lett a popsinyalás. Elég csak belehallgatni az amerikai rapperek dalaiba, vagy megnézni a szabad szájú sitcomok néhány jelenetét. Ha a nőket kérdezzük, hogy mi a véleményük róla, és kipróbálták-e már (ha igen, akkor milyen érzés volt), valószínűleg nem ugyanazt mondanák, mint amit az erősebbik nem tagjai. Korábbi cikkünkben a miérteket taglaltuk, most viszont arra voltunk kíváncsiak, hogy a férfiak mit éreznek a hátsó fertály mélyreható tanulmányozása közben.

Másik dimenzióban

„A férfiak többsége ösztönösen vonzódik ehhez a testrészhez. Én is imádom a barátnőm feszes hátsóját nézegetni, puszilgatni, simogatni, és belenyúlni a hasítékába. Ilyenkor azt érzem, hogy uralkodom felette, és azt, hogy egy rejtélyes dimenzióban vagyok, ahová csak nekem van bejárásom. Tudom, hogy ebben a pózban nagyon kiszolgáltatott egy nő, és be kell vallanom, végtelenségig felizgat a gondolat.” (Bence, 33, webfejlesztő) 

„Én imádom a barátnőm feszes hátsóját nézegetni, puszilgatni, simogatni, és belenyúlni a hasítékába”Forrás: Thinkstock

Csak lassan, fokozatosan

„Én is szoktam hátulról kényeztetni a feleségemet, sőt, kimondottan igényli ezt. Eleinte nem volt odáig érte, de szép lassan, fokozatosan hozzászoktattam a dologhoz. Először csak egy kis nyalakodás a nyílásnál, aztán a következő együttlétnél az ujjammal vettem célba a fenekét, és a végén már ő akarta, hogy a nyelvemmel is behatoljak az ánuszába. Sokszor figyelem a reakcióját, amikor abbahagyom a játékot, és mindig eljön az a pillanat, amikor egyre erősebben tolja magát a számhoz, és szinte rám parancsol, hogy folytassam.” (Krisztián, 41, pályázati tanácsadó)

Mester és tanítványa

„Nyilván csak akkor jöhet szóba a popsinyalás, ha az illető rendbe szedi magát, megmosakszik, és nem kajált előtte egy jó kis hagymás-kolbászos pizzát vagy babfőzeléket. Régebben az egyik haverom anyjával kavartam, akitől sokat tanultam szexuális téren. Ő például nagyon begerjedt attól, amikor a kezeimmel széthúztam a popsiját, kicsit simogattam, aztán a nyelvemmel a lyukáig hatoltam. Hihetetlenül izgató érzés volt látni, hogy mennyire élvezi, amit csinálok.” (Robi, 25, autószerelő)

Az ilyesfajta játék mindig nőfüggő

„Ez ugyanolyan, mint bármilyen más szexuális tevékenység, néhányan imádják, mások utálják, de leginkább a nőtől függ. Az exemnél próbáltam ilyen irányba vinni a szexuális életünket, de mivel nem mutatott túl nagy érdeklődést a fenéknyalás iránt, nem kísérleteztem tovább. A mostani barátnőm bevállalósabb az ágyban, mi kölcsönösen szoktuk egymás ánuszát nyalogatni, szerintem nincs ebben semmi perverz. Ő eléggé odafigyel a tisztálkodására, ezért nem kell félnem attól, hogy kellemetlen szaga lesz a popsijának.” (András, 38, építésvezető) 

A popsinyalás mindig nőfüggőForrás: Thinkstock

A szendéből is lehet pornósztár

„Elég nagy kádunk van, mi ott szoktuk csinálni. A csajom négykézlábra ereszkedik, én mögötte ülök, aztán munkához látok a nyelvemmel. Előbb a csiklóját izgatom, majd a fenekét, aztán az ujjaimmal előkészítem a terepet a behatolásra. Nem jellemző nála a káromkodás, igazság szerint szex közben nem is szokott beszélni, de ilyenkor olyan lesz, mint egy igazi pornósztár, amitől még keményebb erekcióm lesz. Azért is szeretek hátul nyalakodni, mert a látvány valami frenetikus gyönyört okoz számomra, és remek előjáték az anális szex előtt.” (Ottó, 29, recepciós) 

A popsi megérdemli, hogy szeressék

„Miért jó orálisan kényeztetni a nők hátsóját? Mert szuper intim, és izgató érzés! A fenék a női test egyik legérzékibb része, és igazán megérdemli a törődést. Tényleg nem értem ezt a fene nagy mizériát körülötte. A pasik szeretnek puncit nyalni, és szeretnek popsit nyalni. Ennyi.” (Szabolcs, 45, grafikus) 

Mit mond a szakértő? 

Deáki Tímea párkapcsolati tréner szerint az emberek egy része mindig is szerette az általánostól eltérő, adott esetben megbotránkoztató dolgokat, és persze ez ma sincs másként. Annyi a különbség, hogy ma már minden extrának gondolt dolog könnyebben felvállalható, nem kell feltétlenül attól tartani, hogy emiatt kiközösítik, vagy nagyon negatívan ítélik meg az egyént. 

Ma már minden extrának gondolt dolog felvállalható, így a fenéknyalás isForrás: Thinkstock

„Annak ellenére, hogy az egymás felé történő elfogadást még nem műveljük magas szinten, a néhány évtizede elindult folyamat hatására ma már nagyobb teret hódítanak az eddig nem ismert vagy korábban nagyon elítélt dolgok is. Így van ez a szexualitásban, annak szabad megélésében is” – mondta a Life.hu szakértője, majd így folytatta: „Kétségtelen tény, hogy a kíváncsiságon túl az egyébként többség által deviánsnak gondolt szexuális játékok kipróbálásának köze van a Nyugatról jövő előadóművészek »iránymutatásához« is. Ha a kedvenc előadó előnyben részesíti, és alkalmazza is az egyébként nem feltétlenül elfogadott fétiseket, azáltal, hogy a rajongó kipróbálja azt, közelebb érezheti magát idoljához.” 

Deáki Tímea hozzáfűzte, hogy ebben a felgyorsult világban sokan szeretnének carpe diem módra mindent megélni, így azt mondják: miért ne éljék ki minden ösztönüket és vágyukat, ha találnak hozzá partnert. Az azonban fontos, hogy minden, a korábbi szokásuktól eltérő szexuális játékról, annak fokozatos bevezetéséről beszélgessenek egymással, és tájékozódjanak szakértőktől. Az együttlét a kölcsönös, fájdalommentes és negatív következmények nélküli örömszerzésről kell, hogy szóljon, így új dolgok kipróbálása előtt érdemes nagy hangsúlyt fordítani erre. Ezáltal nem okoznak egymásnak testi és lelki sérülést, és optimális esetben soha nem látott magasságokba emelhetik kapcsolatuk minőségét.