Élvezhetitek kettesben a pároddal, de akár nagyobb társasággal is, használhatod csak huncut poénkodásra, vagy elmehetsz velük a végsőkig: a következő játékok jó szolgálatot tesznek, ha felforrósítanád a hangulatot, és összekötnéd a szexet a mókázással.

Üvegezés

A legklasszikusabb pajzán társasjáték, az osztálykirándulások és gimis házibulik (végének) elengedhetetlen kelléke, ami persze inkább csak az ellenkező nemmel és a szexualitással történő kezdeti ismerkedésről szól. Mindössze egy üres üveg szükséges hozzá, aminek a tartalmát nem árt előtte közösen elfogyasztani, majd körbeülve meg kell pörgetni az üveget, és akire rámutat a nyaka, az levesz egy ruhadarabot. Nem árt előre tisztázni, mi számít ruhadarabnak, például a zokni az egy vagy kettő-e, és mi a helyzet mondjuk a szemüveggel vagy a hajcsatokkal! Persze nem minden üvegezés ilyen bájosan ártatlan, simán fulladhat (gruppen)szexbe is a dolog.

Forrás: Youtube

Mersz vagy felelsz

A legpraktikusabb társasjáték: nem szükséges hozzá semmilyen segédeszköz, csak a szavak! Kérdéseket kell feltenni egymásnak egy előre meghatározott sorrend szerint, majd a kérdést kapónak két lehetősége van: vagy válaszol őszintén, bármilyen kényes és személyes ügy is legyen a tárgy (és naná, hogy az lesz), vagy pedig végre kell hajtania egy feladatot. Ami lehet egészen ártatlan (mondjuk egy puszi valakinek), de egészen merész is (mondjuk zenés sztriptíz a többiek előtt, hogy meredekebb ötleteket ne is adjunk), és az adott kérdést feltevő játékos határozza meg. (Igény esetén könnyen kombinálható a már részletezett üvegezéssel.)

Szexdobókockák

Erotikus árucikkeket vagy poénos ajándékokat áruló boltokban könnyen hozzáférhető, és több fajtája is létezik. A kedvenc ilyen játékunk három dobókockából áll: kettőn különféle testrészek vannak felsorolva, egy harmadikon pedig különféle tevékenységek. Így aki dob, annak rögtön megszületik a feladata: melyik testrészével mit kell csinálnia a másik melyik testrészén. Egészen vicces és meghökkentő variációk is kijöhetnek,

ahogyan egészen izgalmas és tűzbe hozó kihívások is.

Forrás: erotikaplaza.hu

Meztelen Twister

Nálunk nem annyira terjedt el, és lett népszerű játék a Twister (noha egy időben rendszeresen reklámozták), de az angolszász országokban máig közkedvelt partikellék. Akinek a neve alapján nem ugrik be, az is valószínűleg tudni fogja egyből, miről is van szó: a résztvevőknek egy földre terített játéktéren kell a feladatok során különböző, színes körök jelölte pontokra tenniük a végtagjaikat, ami mókás testhelyzeteket és egymásba gabalyodásokat eredményezhet. A játék erotikus verziója szerint pedig minden rontás után egy ruhadarabot is le kell venni, így a végén már pucéran történhet az a bizonyos egymásba gabalyodás. (Ráadásul Twister-pályát mindenki tud csinálni otthon is egy nagy lepedő és némi festék vagy színes papír és ragasztó segítségével.)

Vetkőzős póker

A lényeg itt is hasonló, mint az üvegezés esetében: fokozni a hangulat fülledtségét azzal, hogy mindenki egyre meztelenebb. Természetesen nem csak pókerrel játszható, hanem bármilyen kártyajátékkal, és két fő típusa létezik a szabályokra nézvést: az egyikben egyszerűen az adott kör vesztese(i)nek kell levenni(ük) egy-egy ruhadarabot, a másikban pedig a ruhák lényegében a pénzt helyettesítik, tehát azt teszik fel tétnek a játékosok.

És egy bugyi nyilván többet ér, mint egy nyakkendő!

Forrás: Giphy

Szex-Monopoly

Igen, léteznek valódi, a szó hagyományos értelmében vett társasjátékok is szexuális tartalommal! Kaphatóak vagy megrendelhetőek, de akár az otthon meglevő, ártatlan tartalmű társasjátékok is átalakíthatók erre a célra, némi szabályváltoztatásokkal. A legnépszerűbb ezen a téren a Monopoly szexverziója (Monogamy vagy Sexopoly vagy XXXopoly néven kapható), a benne megszokott tranzakciók helyére pedig különféle szexuális tevékenységek kerülnek. Ebben a játékban aztán különösen sajnálhatja, aki kimarad egy körből!

Szexkuponok

Ez a fajta játék inkább pároknak ajánlott, és a szexuális életükbe hivatott némi változatosságot, izgalmat, váratlanságot vinni. Egyszerű a lényege: adjunk a párunknak egy kuponfüzetet, aminek tartalmával viszont nem akciós csirke far-hátat vehet a Pennyben, hanem szexuális „szolgáltatásokat" - tőlünk. Nyilván mi dönthetjük el, hogy milyen választékot ajánlunk, de érdemes újdonságokat is felvenni a kínálatba, ha pedig még illusztráltak is azok a kuponok, úgy még biztosabban fogynak el gyorsan... Ki ne örülne, ha van egy bármikor beváltható reggeli orális kényeztetése, egy masszázsa „happy endinggel", vagy szexi sztriptíze, vagy egy gyors menete a kocsiban? Ha pedig még tovább akarjuk fokozni a kiszámíthatatlanságot, adjuk mindezt kupon helyett kaparós sorsjegy formájában.