Roberto Esquivel Cabrera 48 centiméteres hímvesszője megnehezítette a férfi mindennapjait, de most úgy tűnik, hogy előnyére válik a hatalma szerszám: filmszerepet kapott.

Már korábban írtunk Roberto Esquivel Cabreraról, akit a közel félméteres hímvesszője tett híressé. Az 54 éves ember elmesélte, hogy hatalmas méretei miatt nincs magánélete, mert a nők nem tudnak mit kezdeni az óriási hímtaggal. 

Cabrera végre hasznát veheti az óriási hímvesszőjénekForrás: NORTHFOTO/Ruaridh Connellan / Barcroft Media/Ruaridh Connellan/Barcroftimages

Pénisze a munkájában is gátolja, mert a térdéig érő hímvessző miatt korlátozva van a szabad mozgásában. Most azonban olyan munkalehetőséget kapott, amelyet kizárólag a nagyra nőtt nemi szervének köszönhet: szerepelhet egy pornófilmben, ugyanis egy cseh szexfilmeket készítő cég felfigyelt Cabrerára - írta meg a Blikk.

A forgatókönyv szerint a férfi kórházba kerül, ahol majd két szexi nővérke fogja gondját viselni. Azt még nem tudni, hogy Cabrera igent mondott-e a felkérésre.