A 79 éves nyugdíjas állítja: 2000 nőt vitt ágyba

Forrás: NORTHFOTO/© SWNS.com/Thomas Temple -
szex idős
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lothario Chris Culleton 79 éves brit férfi, aki megdöbbentő történetekről számolt be az életéből. Állítása szerint 2000 nővel gyűrte eddig a lepedőt. 

A nyugdíjas férfi bevallotta: egész életét a nőknek szentelte. A zenei promóterként tevékenykedő férfi rengeteg emberrel találkozott naponta, ezért nem volt nehéz kapcsolatokat teremtenie. Persze ettől még meghökkentő végiggondolni, hogy pontosan 2084 nővel bújt ágyba.

Chris Culleton az igazi Casanova Forrás: NORTHFOTO/© SWNS.com/Thomas Temple

A Longfordban élő férfit a helyiek csak úgy hívták, "Longford Lover" (a longfordi szerető), aki pont kétszer annyi nőt vitt ágyba, mint a híres Hugh Hefner.

Chris azt is elárulta, hogy az egyik naplójában listát vezet a nőkről, egy titkos jelkódot használva, hogy mások ne értsék. Ezért tudja pontosan megmondani, hogy összesen hány hölgyet sodort az ágyába az élet.

Így nézett ki fiatalon a "longfordi szerető" Forrás: NORTHFOTO/© SWNS.com/Thomas Temple

Állítása szerint 77 éves korában hagyott fel a randizással, mert akkoriban már problémásnak érezte a nőkkel való találkozgatást.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.