Legújabb tesztünkben Dóri a hazai vibrátorpiac egyik legjobb ár/érték aránnyal rendelkező ajánlatát vette a combjai közé; a „SVAKOM Amy” legfőbb erénye, hogy megfizethető áron kínál alternatívát a minőségi kivitelezésű G-pont-vibrátorok szerelmeseinek. 

A szexuális kiegészítők kínálatának egyik alappillérét jelentik a G-pont-vibrátorok, amelyek az elmúlt években számtalan formában és árkategóriában kerültek már a boltok polcaira. A hatalmas választékból ezúttal a SVAKOM termékét tettük próbára, amely alapvetően három dologban tér el versenytársaitól. 

Az első és talán legfontosabb tényező maga a formavilág: a korábban a „LELO Gigi” által is sikerre vitt dizájn legnagyobb erénye, hogy a klasszikus rúdvibrátorokkal szemben nem szimmetrikus, éppen ellenkezőleg, a végén erősen lapított kivitelű. Ennek köszönhetően a rezgést átadó felület a lehető legnagyobb területen érintkezhet a hüvely G-pontot is magába foglaló részeivel, így szavatolva a hatékony stimulációt. Utóbbi célt szolgálja az erősen ívelt szár is, amelynek révén a vibrátor a hüvelybe csusszanását követően éppen a kívánt pozícióba kerül, szemben a klasszikus formavilágú segédeszközökkel, amelyek esetében ez közel sem ilyen egyértelmű. 

A SVAKOM Amy legfőbb erénye, hogy megfizethető áron kínál alternatívát a minőségi kivitelezésű G-pont vibrátorok szerelmeseinekForrás: SVAKOM Amy

Szintén a SVAKOM Amy oldalára billenti a mérleget a minőségi kivitelezés, illetve az elsőrangú anyaghasználat; annak tükrében, hogy az utóbbi fél évben szinte az összes nagyobb gyártótól volt szerencsénk már kipróbálni egy-egy terméket, bátran állíthatjuk, hogy a SVAKOM által alkalmazott megoldás az egyik legjobb, amivel valaha találkoztunk. A vibrátor burkolata rendkívül puha és selymes, emellett könnyen síkosítható, nem szívja magába a vízbázisú krémeket, ráadásul a tisztítása, illetve a tisztán tartása is gyerekjáték. A minden tekintetben esztétikus, végletekig letisztult külcsín megítélésén tovább erősít a fekete szín és a króm kettőse, amelyet elsőrangú illesztésekkel valósítottak meg a gyártó szakemberei.

Az erősségek sorát gyarapítja az Amy kiváló ár/érték aránya is, amely a legjobb vételek egyikévé teszi a mezőnyben: a minőségben és teljesítményben nagyjából azonos szinten álló "LELO Gigi 2" közel kétszer ennyibe kerül, ráadásul valamelyest nagyobb méretű is tesztünk alanyánál, így a szűkebb hüvellyel (valamint pénztárcával) rendelkező hölgyeknek kézenfekvő – és tulajdonképpen kizárólagos – alternatíva lehet a SVAKOM örömszerzője. 

Nos, ennyi felvezetés után izgatottan fogtunk a termék tesztelésébe, amely a gyártótól már megszokott stílusú, esztétikus kivitelezésű csomagolásban érkezett hozzánk. Amy mellett egy szaténzsákot, némi dokumentációt, illetve egy USB-töltőkábelt is találunk, ahhoz használható hálózati adapter azonban sajnos nem került a dobozba. 

A töltőkábellel kapcsolatban némi kritikával kell élnünk, ugyanis az a segédeszközbe illeszthető végén egyedi csatlakozóval rendelkezik, így például egy szimpla mobiltelefon töltővel nem helyettesíthető. Apró öröm az ürömben, hogy a SVAKOM-termékek többsége ugyanezt a tűs megoldást használja, így amennyiben már rendelkezünk ilyennel, azt az Amyhez is bátran használhatjuk. Az akár 1 méter mélységig is vízálló vibrátort kézbe véve a fentiekben már taglalt elsőrangú minőségen túlmenően az eszköz visszafogott mérete szúr szemet: a gyártók ugyan előszeretettel favorizálják a vastagabb, jellemzően 4 centiméter feletti átmérővel rendelkező segédeszközöket, azok használata azonban a szűkebb hölgyek számára már kényelmetlen lehet, különösen a bemelegítés fázisában.

Forrás: Thinkstock

Hatványozottan igaz ez az olyan, anatómiailag is formált darabokra, mint amilyen az Amy is, így Dóri széles mosollyal az arcán fogadta, hogy ezúttal egy közel ideális dimenziókkal rendelkező játékszerrel kell majd boldogulnia. A kezelőszervek tekintetében a szokásos SVAKOM-megoldással szembesülhetünk, a használata elsőre talán nem lesz majd magától értetődő, így fejvakarás és kísérletezés helyett ajánlott végigolvasni a kezelési útmutatót. A szokásos – egyébként igen változatos – rezgési minták mellett az Amyben megtalálható a gyártóhoz köthető "S-mód" is, amely az intenzívebb és nyugodtabb rezgési minták ciklikus váltásával igyekszik úrnőjét a csúcsra juttatni. 

A gombok háttérvilágított kivitelt kaptak, azonban az – talán a fekete burkolat miatt – normál fénynél szinte alig látható, sötétben azonban így is jó szolgálatot tesz ez az apró figyelmesség. A megvilágítás szolgál a töltés visszajelzésére is: a folyamat közben az Amy a gombok villogtatásával nyugtázza a műveletet számunkra, teljesen feltöltött állapotában pedig folyamatosan világít. Az akkumulátoros üzemidőt tekintve egyébként kifejezetten jól szerepelt az újdonság, az igen aktív tesztidőszak alatt a kezdeti teljes töltésen felül egyszer sem kellett megetetni, ami minimum 2-3 órás aktív használati időt feltételez, de ez természetesen erősen függ az igénybe vett fokozatok intenzitásától. 

Amyvel kötött alkalmi barátságunk elmélyítését az ágyunkba bújva kezdtük meg, ahol Dóri vette kezelésbe legújabb kiskedvencét: 

Eddig csak egyszerű rúdvibrátorokat és csiklóvibrátorokat használtam, 

úgyhogy kifejezetten vártam már a találkozást Amyvel. G-pontra szakosodott játékom még sohasem volt, így nem is tudtam, mit várhatok tőle pontosan. Szerencsére azon nők közé tartozom, akiknek bejön az efféle izgatás, de bevallom, önmagamnak szinte sohasem "találom telibe" a pici varázspontot, így ilyen módon elélvezni eddig még nem tudtam. Titkon abban reménykedtem, hogy az 

új barátnőm segítségével végre összejöhet egy igazi, visítós-karmolós G-pont-orgazmus, és hát elöljáróban csak annyit mondanék, hogy végül nem kellett csalódnom. 

„Abban reménykedtem, hogy az új barátnőm segítségével végre összejöhet egy igazi, visítós-karmolós G-pont-orgazmus, és nem kellett csalódnom”Forrás: Thinkstock

Az első alkalmat az ismerkedésnek szenteltük. Amy nagyon kulturált és csendes játszótárs, hangja szinte nincs, ereje viszont bőven van. Ha jól számoltam, 5 különféle rezgésmintát ismer, plusz ott van még a sokat emlegetett SVAKOM-mód, ugye. A különleges forma nagyon jól működik a gyakorlatban, érezhetően nagyobb részt ingerel odabent, mint egy átlagos vibrátor. Ez persze azt is jelenti, hogy jóval könnyebb megtalálni vele az érzékeny területeket, és azokat folyamatosan izgatni is egyszerűbb feladat, mintha ugyanezt az ujjaimmal próbálnám. 

A hajlított szár nagyon előnyös, és nem tudok elég hálás lenni a gyártónak azért, hogy a nyakrész kifejezetten vékony lett, így nem feszít szét feleslegesen a puncim bejáratánál. Már az első próba során is meglepett, hogy esetemben mennyire a "helyén van" Amy, hiszen hanyatt fekve azonnal rátapintott a lényegre, de ha extraként picit a hasam felőli részhez is feszítettem, akkor aztán tényleg gyorsan kezdett fogyni a levegő. 

Nagyon határozottan, mégis finoman vibrál, valahogy sokkal kellemesebbnek, közvetlenebbnek érződik vele minden egyes mozdulat, mint az eddigi kedvenc vibrimmel (Close2You Flores Piccolo). A fokozatok elosztása tökéletes, a leggyengébb szinten éppen csak finoman bizserget, a legmagasabb teljesítmény mellett viszont éppen annyira erős, hogy ne is akarjak többet. Próbára tettem az "S-mode" funkciót is, ami talán előjátékhoz lehet megfelelő választás, én legalábbis elélvezni nem igazán tudtam vele. Tulajdonképpen finom, lágy rezgések váltják egymást a lüktető szakaszokkal, ami alapjában véve nem rossz ötlet, de az intenzív részek túlontúl is rövidek számomra, így végül beteljesülés helyett mindig hoppon maradtam. Szerencsére az egyszerű, folyamatos rezgés nem okoz csalódást, így a további próbáink alatt 

csak ezt használva nem kellett sokat várni az orgazmusra. 

A vibrátort használva nem kellett sokat várni az orgazmusraForrás: Thinkstock

Hogy ez G-pont-orgazmus-e, vagy sem, nem tudom pontosan, de az biztos, hogy teljesen más élmény érhető el Amyvel, mint amikor Krisztiánnal vagyok együtt, vagy a Womanizerrel izgatom magam. Ha már szóba jött a Womanizer, adnék egy tanácsot a női olvasóknak: ha tehetitek, mindenképpen próbáljátok ki ezt a két játékot együtt, mert hihetetlen mértékben felerősítik egymás hatását! Nincsenek rá szavak, eszméletlen az élmény, de tényleg. 

Hogy egy pici negatívumot is említsek, a vibrátor kezelése számomra túlbonyolítottnak tűnik. Az például rossz ötlet, hogy a bekapcsológomb több feladatot is ellát egyben. Kikapcsolt állapotban egyetlen hosszabb nyomással felébreszthető vele Amy, ez idáig rendben van, azonban az újabb lenyomására a kis huncut nem kapcsol ki azonnal, ahhoz ugyanis nyomva kell tartani a gombot, méghozzá bő másfél másodpercig. Az igazán meglepő, hogy ezzel még mindig nem végeztünk, hiszen a gombnyomást egy újabb, jó másfél másodperces villogás követi, mielőtt valóban leállna a rezgés. 

Biztos, ami biztos, ugyanezzel a gombbal lehet aktiválni az S-módot is, mégpedig egyetlen rövid lenyomással, a normál funkciók újbóli eléréséhez viszont már nem ez használható, hanem bármely másik nyomógomb. A vibráció erősségének szabályozására a fel és a le nyilak szolgálnak, de ugyanezzel tudunk rezgésmintát is váltani, amennyiben duplán klikkelünk azokkal. Leírni is több mondatba tellett, talán nem nehéz elképzelni, mennyire egyszerű mindezt sötétben, reflexből kivitelezni. 

Persze, ha már tudjuk, mit hogyan érünk el, nem okozhat problémát Amy kezelése, de talán egyszerűbben is megoldható lett volna mindez.” 

Forrás: Thinkstock

Végszó. Mindketten úgy gondoljuk, hogy a SVAKOM Amy tipikusan az a játékszer, amelynek minden hálószobában ott a helye. Az eszköz mind minőségében, mind szolgáltatásaiban hozza azt a szintet, amely egy modern örömszerzőtől elvárható, emellett a vételára – különösen a prémium kivitelezés tükrében – egyáltalán nem túlzó. A különlegesen kialakított forma már csak hab a tortán, ahogyan a szolid méret is sok hölgy számára lehet majd vonzó tulajdonság. Mindebből fakadóan az Amy első vibrátornak vagy akár ajándékként is tökéletes választás, amelyben szívünk hölgye egészen biztosan nem csalódik majd. 

A SVAKOM Amyt az Erotikashow.hu webáruház jóvoltából próbálhattuk ki, amit ezúton is köszönünk!

Dóri és Krisztián