Gondolnád, hogy a jól bevált pornófilmeket még lehet fokozni? Esetleg úgy, hogy egy színész sem szerepel benne? Bizony, ez is lehetséges.

Egy új, virtuális és interaktív szexuális technológia fejlesztése zajlik éppen, amellyel a pornózás élményét szeretnék korszerűsíteni, magasabb szintre emelni.

Az új elképzelés megálmodói szerint erre azért van szükség, mert olcsóbb az előállítása, és társadalmilag is elfogadhatóbb az emberek számára. Ráadásul sokkal szélesebb spektrumban tudják majd lefedni a közönség kívánságait is. 

A szerkezetet a fejünkre húzva olyan élményben lehet részünk, mintha mi magunk is éppen ott lennénk a szexuális aktus helyszínén (képünk illusztráció)Forrás: Thinkstock

Az ehhez kifejlesztett szerkezetet a fejünkre húzva olyan élményben lehet részünk, mintha mi magunk is éppen ott lennénk a szexuális aktus helyszínén. Rendelhetőek lesznek majd kiegészítők is, amelyekkel még inkább fokozni lehet az élmény hitelességét.

Terveik szerint a számítógépek által kreált teljesen élethű nők és férfiak fogják pótolni a való élet hús-vér szereplőit, így szépen lassan a pornófilmforgatás is ki fog menni a divatból – írta meg a Daily Mail.