Nem először fordul elő, hogy nyilvános szexen kapnak rajta szerelmeseket, de általában autóban, vagy éppen egy padon buktak le eddig a túlfűtött párocskák. Most azonban egy forgalmas úton száguldó motoron, meztelenül egymásnak eső párt videóztak le. 

Az okostelefonoknak hála, mindig lebuknak a tilosban járó párocskák. Mindegy, hogy éppen autóban, vagy a nyílt utcán esnek egymásnak, valaki biztosan megörökíti az intim együttlétüket. Sok mindent láttunk már, de olyanra még nem volt példa, hogy motoron, menet közben szexelő szerelmeseket kaptak volna lencsevégre – ez idáig. 

Túlfűtött vágyaik miatt az egész világon ismertek lettek (képünk illusztráció)Forrás: Thinkstock

Egy autós örökítette meg az extrém együttlétet. Természetesen a videó fénysebességgel terjedt az interneten. A páros félreérthetetlen pózban látható a felvételen, nem kérdés, hogy éppen mit csinálnak... A két szerelmesnek azonban nem elég elviselnie azt, hogy túlfűtött vágyaik miatt az egész világon ismertek lettek, hamarosan a rendőrséggel is szembe kell nézniük, ugyanis a felvétel elterjedését követően a hatóságok nyomozást indítottak – írja a Mirror