A férfiakat mindig is foglalkoztatta, hogy elég nagy-e a péniszük, de hiába. Ugyanis eddig még nem találtak fel olyan módszert, amivel a nemi szerv megnövelhető. Most azonban lehet, hogy van ok a reményre, legalábbis a 39 éves Daniel példája erre utal. 

Forradalmi eljárást mutatott be egy londoni sebész, dr. Roberto Viel, aki azt állítja, a pénisz megnagyobbítása nem is olyan bonyolult, mint eddig gondoltuk. Egy beavatkozással meg lehet adni azt a férfiaknak, amit a természet megtagadott tőlük. Ráadásul a műtét csupán 45 perc és a felépülési idő is nagyon rövid. "A páciens testéről zsírt szívunk le, majd injekcióval a péniszbe juttatjuk azt. A módszerrel a hímvessző kerülete akár 1-2 centiméterrel is megnőhet - nyilatkozta a Daily Mailnek. - A zsírt a hasról, a derékról, vagy a hát alsó részéről vesszük" - tette hozzá. 

A 39 éves férfi álnéven és arc nélkül mondta el történetét a lapnak. "Soha nem gondoltam volna, hogy alávetem magam egy pénisznövelő műtétnek, de amikor hasi és deréktáji zsírleszíváson estem át, az orvosom felajánlotta, visszaülteti azt a testembe, pontosabban az arcomba vagy a péniszembe. Eleinte csak nevettem a dolgon, de mivel soha nem voltam elégedett a hímvesszőm méretével, elgondolkodtam az ajánlatán, és elfogadtam. Csupán azért aggódtam, mi lesz, ha ezentúl nem működik majd a férfiasságom. Szerencsére remekül sikerült a beavatkozás, és gyorsan felépültem, ráadásul a péniszem azóta jóval vastagabb, amit a barátnőm is észrevett. Szerinte is lényeges a különbség. De ami a legfontosabb, ezzel az eljárással nemcsak a hímvesszőm, de az önbizalmam is nagyobb lett" - mesélte. 

Forrás: Dreamstime