13 éves tinilányt kényszerített szexre az anyja

Forrás: Thinkstock -
tinilány börtön szexuális bántalmazás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az ózdi családról senki nem gondolta volna, hogy ilyen szörnyűségre képes. A környékbeliek le vannak döbbenve az anya és a nevelőapa viselkedésén.

A 13 éves lánynak pokol és rettegés volt minden napja. Sosem tudhatta, hogy aznap este az anyjának éppen milyen kedve lesz, és mire kényszeríti őt. Ugyanis

az anya és a nevelőapa rendszeresen használták fel a gyermeket a beteg szexuális játékaikhoz.

A 13 éves lánynak pokol és rettegés volt minden napja, sosem tudhatta, hogy aznap este az anyjának éppen milyen kedve lesz, és mire kényszeríti őt (képünk illusztráció) Forrás: Thinkstock

A négy fal között zajló borzalomra soha nem derült volna fény, ha a kislányt nem hozza fel magához a fővárosba az idősebb testvére, aki már régóta Budapesten él. A kamaszlány annak hatására, hogy kellő távolságba került a szülőktől, mindent részletesen elmesélt.

A zaklatott gyermek testvére a gyámhatósághoz fordult, ahol arra is engedélyt kapott, hogy a tinilány gyámja lehessen, és együt élhessenek.

A szülők ellen természetesen eljárás indult, mindkettejüket kihallgaták, és egyikőjük sem tagadta le az igazságot.

"Védencem nagyon bánja, amit tett, igazán csak most, a rácsok mögött tudatosult benne, hogy milyen szörnyűségben vett részt. Mindenre kiterjedő részletes beismerő vallomást tett. Jelenleg előzetes letartóztatásban van" - nyilatkozta dr. Lichy József, ügyvéd.

Hozzátartozó sérelmére elkövetett szexuális visszaéléssel gyanúsítják a nevelőapát, ami miatt hosszú időre börtönbe kerülhet. Büntetlen előélete miatt tettének büntetési tétele 2–8 évig terjed - írta meg a Blikk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.