Elképesztő szexuális jelenetnek lehettek szem- és fültanúi azok az emberek, akik együtt utaztak a felhevült szerelmesekkel.

Az ausztrál házaspár nem bízta a véletlenre: hazafelé utazva a buszon estek egymásnak, fényes nappal, mindenki szeme láttára. A ruháikat ugyan nem vették le, hanem felöltözve imitáltak szexuális aktust, de még így is olyan élethű volt, mintha ténylegesen megtörtént volna. 

A felvétel egy pontján a férfi azonban csókot lehelt a párja mellére, innentől kezdve pedig már csak egy hajszál választotta el őket attól, hogy le is vetkőztessék egymást. 

A többi utas messziről elkerülte őket, érhető okokból senki nem ült melléjük, de egy szemfüles ember videóra vette az esetet a mobiljával, így került fel az internetre a nem mindennapi eset - írta meg a Daily Mail.

 

Azonnal szex lett a meztelen randiból - Fotók!
Egy különleges társkereső műsor fut Ausztráliában, amelyben két szingli fiatal váratlanul egymásnak esett. Senki nem számított rá, hogy anyaszült meztelenül állva fognak csókolozni, hiszen még csak néhány perce ismerték egymást. Olvass tovább itt...