A randizás világában a férfiak is próbálnak haladni a korral, de talán jobb lenne, ha nem tennék. 

Az már elfogadott tény, hogy a férfiakat izgalomba hozza egy-egy meztelen nőről, női nemi szervről vagy egyéb intim testrészről készült fotó. Manapság pedig egyre több pasi dönt úgy, hogy maga is készít fényképet a nemi szervéről, amelyet bátran elküld ismerkedés céljából, esetleg a barátnőjének, mondván hogy "gondoltam rád". 

Kiderült minden titok a péniszfotókról
Képünk illusztráció
Forrás: Thinkstock

Főleg mióta újabb és újabb netes társkeresők jelennek meg, ahol mindenféle álnév és álprofil mögé bújva boldogan mutogathatja mindenki, hogy mit rejt a lába köze. Ám sajnos a valóság az, hogy a nőket ez egyáltalán nem érdekli. Nem hozza őket lázba, ha valaki a lankadt vagy álló hímvesszőjéről küld képet. Aki azt gondolja, hogy már ez is az udvarlás egy formájának számít, az nagyon is téved, ugyanis a megkérdezett nők túlnyomó többsége szerint ez a tolakodó viselkedés inkább visszataszító, mintsem izgalmas. 

De vajon miért hiszik azt a férfiak, hogy jó ötlet péniszfotóval hódítani? Erre a kérdésre számos pszichológiailag alátámasztott válasz létezik, íme az 5 leggyakoribb indok: 

  • Magukból indulnak ki: ha őket érdekli a női nemi szerv, akkor ez biztos fordítva is igaz. 
  • Kreatív, színes önkifejező eszköznek gondolják 
  • Flörtölésre, elismerésre, pozitív visszajelzésre vágynak
  • Abban reménykednek, hogy viszonzásképp ők is kapnak majd néhány fotót
  • Így fejezik ki a nyilvánvalót: szexre vágynak.

Uraim! Régen is szexre, elismerésre és flörtölésre vágyott minden férfi. Ám annak idején még hajlandóak voltak tenni is azért, hogy a vágyaik teljesüljenek: vacsorázni, moziba vitték a hölgyeket, virágot vettek és romantikáztak. Vagy legalábiss úgy tettek, mintha romantikáznának. Ezek a konzervatív módszerek többnyire sikert hoztak, így el kellene azon gondolkodni, hogy érdemes-e a tulipánokat csokorba szedett pénisz fotókra cserélni - írta meg a TheRooster.

A Tinder a társkeresés végrendelete?
Persze, tök jó, hogy van. Nagyon király, hogy pikkpakk letöltjük, egy perc alatt benn vagyunk a Facebookkal, utána meg jönnek a pasik, akik a közelben vannak. Anyáink egész biztosan öltek volna egy ilyenért vagy valami ehhez hasonlóért a múltban, mi viszont úgy vagyunk vele, hogy szép volt, jó volt, köszönöm, ennyi. Olvass tovább itt...