Végre kiderült, mire vágynak az emberek valójában az ágyban.

Érdekes statisztikai adatok születtek egy kutatás során, amiben az orgazmust vizsgálták. Arra voltak kíváncsiak a kutatók, hogy mennyire tölt be nagy szerepet egy párkapcsolatban a közös orgazmus. A felmérés megállapította, hogy a párok 89%-a legalább egyszer már átélte a közös élvezet örömét. 

Minden 10 párból 4, azaz a megkérdezettek 37%-a pedig legalább az együttlétek felénél közösen jut el a csúcsra a párjával. A statisztika azt is kimutatta, hogy férfiakkal ez gyakrabban esik meg az életük során (57%), mint a nőkkel (46%) ami logikus is, hiszen a férfiak könnyebben jutnak el a csúcsra közösülés közben, mint a nők. 

Titkon szinte mindenki a közös orgazmusra vágyik
Képünk illusztráció
Forrás: Thinkstock

Érdekesség, hogy a férfiak háromnegyede állítja, minden egyes szexuális együttlét alkalmával elélvez, míg a nők mindössze 28%-a vallja ugyanezt. A közös orgazmus azonban 10 párból 6-nak kitűzött célja. Amikor az egyikőjük már közel jár a gyönyörhöz, igyekszik "megvárni" a párját, hogy együtt élhessék át az örömteli perceket. 

Hogyan érjük ezt el? 

A nők esetében a medencefenék edzésén van a hangsúly, ugyanis ennek a területnek az izmai határozzák meg, hogy hányszor és hogyan képes orgazmusra az illető. Léteznek speciális gyakorlatok, amelyek segítik edzeni ezt az intim területet. 

A férfiaknál pedig az a fontos, hogy a behatolás alkalmával megfelelő pozícióban érintkezzen a nővel. Számítások szerint akkor lehetünk sikeresek, ha az együttlét során a csípőnk 27 fokos szögben áll – írta meg a Mirror

Ezért érdemes punciszelfit lőnöd magadról
Arról már beszámoltunk, hogy a férfiak milyen indíttatásból készítenek a péniszükről fotókat, és az sem titok, hogy a nők ehhez hogyan viszonyulnak. Nemrég azonban kiderült, hogy a nők egyáltalán nincsenek olyan barátságban a nemi szervükkel, mint a férfiak a sajátjaikkal. Olvass tovább itt...