Az együttlét előjáték nélkül olyan, mint az opera nyitány nélkül?

Ordítóan nagy különbség van gyengéd érintés-szeretkezés-kefélés és vad szex között. Egy közös dolog azonban ott húzódik mindegyik mögött, az előjáték. Még akkor is ott van, amikor az egymásról ruhaletépős, falnak szorítós aktusról beszélünk, ugyanis az előjáték nem kizárólag egymás erogén zónáinak az ingerlését jelenti, ami közvetlenül megelőzi a behatolást.

Kell az előjáték!Forrás: Thinkstock

Benne lehet a gondolatban és a mindennapok szokványosnak tűnő pillanataiban. Ezért tedd a szerelmi előjátékot szokásoddá, gyakorold folyamatosan, és ne korlátozd le a közösülés előtti percekre! Ne fojtsd vissza és ne zárd magadba a vágyaidat! Mindenkinek vannak olykor félelmei, és vannak vágyai. Az előbbit a hiteddel tudod orvosolni és azzal, hogy nem élteted. Az utóbbit azzal, hogy szabadjára engeded és megéled.

Megéled, amikor ébredés után egymásra néztek, amikor egymáshoz értek a hétköznapokban, amikor egymáshoz szóltok, és az ágyban. Ez mind előjáték. Az, hogy egy ilyen bevezetés után milyen irányt vesztek, romantikus lesz és gyengéd, szenvedélytől és vágytól túlfűtött, vagy gátlástalanul vad, teljesen mindegy. Mindegyiknek megvan a helye, az ideje, és létjogosultsága, minthogy annak is, hogy

az együttlétet követő utójáték, csak a következő együttlét előjátéka legyen.

Ezek valós, megélhető érzések és élmények. A többi csak pótlék. Te soha ne legyél pótlék! Erre ott van a pótkávé, a vibrátor, illetve a guminő.

Vágyom Rád

Nem is, többet akarok!
Arra vágyom, hogy akarj.
Arra, hogy testileg-lelkileg akarj.
Arra, hogy ki akarj sajátítani.
Arra, hogy féltékeny legyél és arra, hogy egész nap érinteni, ölelni, csókolni, szerelmeskedni, szeretkezni és kefélni akarj velem. De ne csak a testemmel, a lelkemmel is.
Én ezt szeretném Veled.
És ami a legfontosabb, némán ölelni.