Egy dán festő vette a bátorságot, és erotikus festményeken keltette életre a szexet. 

Tina Maria Elena dán származású festő, aki sajátos technikával és színvilággal festette meg a szexuális együttlétek különböző pillanatait. Akril és akvarellfestékek segítségével, meleg színekkel festette meg a férfiakat és nőket, akik önfeledten adják át magukat a testi élvezet gyönyöreinek. 

A képeket rengetegen követik, imádják a fiatal lány festményeitForrás: Instagram

 A fiatal lány nem szégyelli megmutatni a szexualitás szépségeit, és úgy tűnik, az emberek is szívesen nézegetik a művésznő alkotásait, ugyanis rengeteg követője van, és a képei is szép számban gyűjtik a kedveléseket. 

Könnyed őszinteséggel festi meg a testi együttlét szépségeitForrás: Instagram

 A festő azt állítja, a képein nem csak a testi örömöket jeleníti meg, hanem a lelki összetartozást és a szerelmet is igyekszik szimbolizálni. 

Véleménye szerint probléma, hogy az emberek nem merik őszintén felvállalni a szexualitással járó örömöket, és még mindig sokan nem tudnak erről a természetes jelenségről nyíltan beszélni.

 

Egy kutatás szerint a legtöbb pornót néző férfi boldogtalan
A pornófilmek témájában már a kezdetektől fogva megoszlanak a vélemények. Most egy kutatás elárulta, hogy mit jelent, ha egy kapcsolatban élő férfi rendszeresen erotikus filmeket néz. Olvass tovább itt...