Napvilágra került egy olyan könyv, amely szexuális segítséget nyújt a duci nőknek. 

Elle Chase nevéhez fűződik a Curvy Girl Sex című könyv, amely kifejezetten azért íródott, hogy útmutatást adjon túlsúlyos hölgyeknek a szexualitás világában.

Így legyen önbizalma a szexben egy teltebb nőnek 
Képünk illusztráció
Forrás: Thinkstock

Az írónő szerint a mai társadalom minden esetben a karcsú nőkre van berendezkedve, a teltebb alkatú hölgyeket háttérbe szorítva. Emiatt sok nőnek lehet önbizalomhiánya, ez pedig nem tesz jót a személyiségünk fejlődésének, és a párválasztás során is hátrányt jelent. 

Elle szerint minden ember a természeténél fogva szexi. Mindenkinek van egy olyan különleges oldala, tulajdonsága, ami vonzó, csak sok nő ezt képtelen elhinni magáról, hiszen mindenhol azzal szembesülnek, hogy a karcsúság lehet csak vonzó. 

A könyv javarészt elméleti és érzelmi síkon közelíti meg a szexet, de akadnak benne olyan tanácsok is, amelyek előnyös szexpózokat, önkielégítési fajtákat mutatnak be az olvasónak – írta meg az Independent.

Meztelen fotókon pózol Ashley Graham plus size modell
A teltebb nők is lehetnek vonzóak: Ashley Graham minden fotójával ezt bizonyítja. A plus size modell persze nem amellett kampányol, hogy hagyjuk el magunkat, ő is rendszeresen sportol, de úgy véli, vállaljuk büszkén az adottságainkat. Fotó!