A dögös hollywoodi sztár nagyon beleásta magát a szex sűrűjébe, már tanácsokat osztogat, és azt is nyíltan felvállalja, hogy miket részesít előnyben az ágyban. 

Nemrég arról szóltak a hírek, hogy Gwyneth Paltrow szerint minden nőnek vaginatojással a nemi szervében kellene közlekednie. Állítása szerint ezzel erősíthetnénk a hüvelyizmainkat, az pedig jót tesz a szexuális életünk minőségének. 

Gwyneth Paltrow szerint az anális szex mindennapos dologForrás: AFP/Terry Wyatt

Most pedig elárulta, hogy véleménye szerint az anális szex ma már a modern szexualitás szerves részét képezi,  ugyanolyan hétköznapi dolog, mint az orális szex, vagy bármilyen más szexuális élvezet. A 44 éves sztár szerint már mindenki csinálja, és nincs ebben semmi szégyellnivaló. 

Az Oscar-díjas sztár szerint a rendszeres pornónézés is teljesen normális, és még sok olyan dolgot említ, amiről a köztudat inkább próbálna nem tudomást venni - írta meg a DailyStar.

Rendszeresen pornót nézel? Ezt jelenti!
A pornófilmek témájában már a kezdetektől fogva megoszlanak a vélemények. Most egy kutatás elárulta, hogy mit jelent, ha egy kapcsolatban élő férfi rendszeresen erotikus filmeket néz. Olvass tovább itt...