A híres humorista őszintén vallott arról, hogy miért nem szereti az orális szexet. 

A 35 éves sztár egy interjú keretein belül mesélte el, hogy általában 1 percig szokása orálisan kényeztetni a kedvesét, Ben Hanischt, mert nem szívesen csinálja. Ám egy napon Amy valamilyen okból kifolyólag kedvet kapott a dologhoz, szerelme azonban egy pillanat alatt elvette a tehetséges humorista lelkesedését. 

Amy Schumer bevallottan nem rajong az orális szexértForrás: NORTHFOTO/Doug Peters/Empics Entertainment/Doug Peters

"Egyik reggel, csak úgy spontán orális kényeztetésbe kezdtem, de egyszer csak azon kaptam Bent, hogy közben ásítozik. Ez egy tökéletes indok volt arra, hogy abbahagyjam a dolgot" – vallotta be Amy.

Állítása szerint vicces volt a helyzet, ezért mindketten nevettek rajta, de azért a szőkeség belül egy kissé bosszankodott a történtek miatt. 

Az interjúban azt is elárulta, hogy Ben nagyon jó társ számára az életben, szeretettel öleli körül, és mindig védelmezi őt. Bármilyen társaságban képes megtalálni a közös hangot, ezért nem csoda, hogy Amy rendkívül boldog mellette – írta meg a JustJared

Az elegáns Amy Schumer a lába között matatott a Met-gálán
Ha a komika valahol megjelenik, akkor már előre lehet számítani valamilyen meghökkentő, esetleg polgárpukkasztó történésre. A legutóbbi gálán például a lába között matatott. A pillanatról készült fotót nézd meg itt!