Elképesztő fotó került fel Dean Harrington közösségi oldalára, de hamarosan el is távolították a képet. 

A férfi egy olyan fotót tett közzé az Instagram-oldalán, amelyen a menyasszonya, Rainah egyszerre szoptatja az édesapát és az egy hónapos babájukat, Arley-t. Az ausztrál színész még kommentálta is az anyatej ízét, és véleménye szerint egyáltalán nem finom. 

"Megosztottuk az anyatejet, de ez egyszerűen borzalmas!"

A posztja rengeteg kedvelést és hozzászólást kapott, ám az Instagram kezelői nem értékelték Harringtonék fotóját. Dean bizonygatta, hogy a kép csupán egy megrendezett jelenet volt a vicc kedvéért, ám később kiderült, eltávolították a fotót a férfi közösségi oldaláról - írta meg a The Sun.

Íme a kép, amitől kiakadt az InstagramForrás: Instagram

 

Íme 5 sztár, akik imádják a szoptatás közben készült szelfiket
A nyilvános szoptatás egy kényes téma: sokak szerint természetes, míg mások úgy gondolják, ez nem tartozik senkire, csak a mamára és a babára. Ám a kérdés, hogy a nyilvános szoptatás tabu-e, vagy sem, továbbra is mérlegen van. A legújabb őrületnek, a breflie-nek - azaz a kisminkelt, gyönyörű sztáranyukák szoptatás közben készült szelfijének - biztos, hogy súlya van, ám kérdés, hogy így a mérleg mégis melyik oldalára billen. Ezt gondolják a magyar hírességek!