A színésznő nem bízza a véletlenre az autóeladást. Mindenét megmutatja a kocsijában pózolva, hátha így hamarabb elkel az egykor imádott luxusautó. 

Alicia Arden eladásra kínálja a 2008-as Porsche Boxster S jelzésű kocsiját. A 47 éves színésznő egy forró sorozatot csináltatott a szeretett verdájával, ami ennek köszönhetően biztos új gazdára talál majd. 

A színésznő itt még bikinit viselForrás: NORTHFOTO/The Mega Agency/David Edwards / Mega

A csúcsjárgány minden képen szerepel, bár az tény, hogy a figyelem sokkal inkább a bikiniben pózoló sztárra összpontosul, főleg az után, hogy a melltartóját és a bugyiját is levette a játék kedvéért. 

A Baywatch sztárja minden textilt ledobott magárólForrás: NORTHFOTO/The Mega Agency/David Edwards / Mega

Nem tudni, hogy eredetileg hányan jelentkeztek a kocsira, de az biztos, hogy az erotikus képek láttán olyanok is elgondolkodtak a vásárláson, akik eddig nem terveztek új autót venni. Még szerencse, hogy egy kis szexualitással fűszerezve szinte mindent el lehet adni.  

A magyar sztárok között is akad olyan szexi szépség, aki nő létére csábító autószerelőnek állt. Az olajos szerkóban készült fotó megérhet néhány ajtócsapkodást a pasik számára. 

Ezért ilyen feszesek a Baywatch sztárjai - Speciális étrend!
Kiderült, hogy a Baywatch szereplői milyen ételekkel őrzik meg az alakjukat. Sőt,az is napvilágra került, hogy melyikőjük szokott titokban elcsábulni néha. Olvass tovább itt...