Gondolkodtál már azon, hogy miért akarsz valakivel ágyba bújni, vagy csak úgy visznek az ösztönök? Egy hazai randiportál vette a fáradságot, és rákérdezett néhány részletre az emberek intim életével kapcsolatban. 

Egy új felmérés készült hazai internetezők bevonásával, melynek nyomán végre megfejthetjük a világ egyik legizgalmasabb kérdését: miért bújnak egymással ágyba az emberek? Miért pont azzal, akivel, és miért pont akkor, amikor? 

Forrás: szexrandi.hu

3000 internetfelhasználónak tették fel a kérdéseket, és az eredményeket összevetve érdekes válaszok születtek. Kiderült, hogy a férfiak 87%-a kizárólag élvezetet keres, míg a nők esetében ez a megkérdezettek 77%-ára igaz.  

A pasik 85%-a vallotta be, hogy a legerősebb motivációjuk a szexuális kíváncsiság. Ugyanezt a nők 75%-a ismerte el. Ez természetesen azzal is összefüggésben van, hogy sokan az újdonság varázsát keresik az ellenkező nemben. 

Forrás: szexrandi.hu

Az is kiderült, hogy a nők 68%-a vágyik gyengédségre, míg a férfiak esetében ez a megkérdezettek 65%-ára igaz, vagyis majdnem ugyanannyira fontos a gyengédség mindkét nem számára. Érdekes azonban, hogy minden második válaszadó bújt már "csak" azért ágyba, hogy kifejezze a szeretetét, az érzelmeit a párja felé. 

Az önbizalom növelése is porondra került, ám érdekes módon ez a tényező kevésbé lett népszerű, mint ahogy azt eredetileg feltételeztük. A férfiak 31%-a, és a nők 36%-a bújik ágyba azért, hogy erősítse az önbecsülését.  Azt is tudjuk, hogy a jó szex csökkenti a depressziót és a stresszt, ez pedig a pasik 20%-át, míg a nők 22%-át motiválja. 

Forrás: szexrandi.hu

Nem semmi, hogy a részt vevő urak mindössze 12%-a szexel utódnemzés céljából, nők esetében pedig még kevesebb, csupán 10%. Nem is beszélve azokról, akik csak kötelességtudatból gyűrik össze a lepedőt, mert hogy bizony ilyen is van. Szerencsére a férfiaknál ez csak 5%-ot, míg a nőknél 6%-ot érint – tette közzé a Szexrandi.hu

5 szó, ami tuti tönkreteszi a szexet
Időnként túl sokat beszélsz, és ezzel rombolsz magad körül? Nem tudod, mit mikor érdemes kimondani, és mikor jobb ötlet inkább csendben maradni? Ötszavas mondatok, amikkel biztosan véget vethetsz a szexuális együttlétednek. Ha akarod, ha nem...