Az interneten árusította a szüzességet egy tinilány, elképesztő összeget fizetett érte egy üzletember. 

Alexandra Khefren nem mindennapi üzletet kívánt kötni az interneten. Egy hongkongi escortügynökségen keresztül árusította a szüzességét, amit nem kevesebb, mint 1,7 millió fontért lehetett megkapni. 

Ezzel a képpel népszerűsítette magát a lányForrás: Facebook

A Romániából származó 18 éves lány egyik rokona szerint a szülők többször is kérték Alexandrát, hogy hagyjon fel a tervével, de a lány kerek perec kijelentette, hogy tudja, mit csinál, és mivel már elmúlt 18, ezért ő rendelkezik a testével. 

A család annyira megijedt, hogy választás elé állították a bevállalós tinit: ha eladja a szüzességét, kitagadják a családból. Egy televíziós műsorban azonban a lány elárulta, hogy a megszerzett pénzzel a hozzátartozóit szeretné támogatni. 

Sikerült is megvalósítani a nem mindennapi üzletetForrás: Facebook

Egy ideig úgy tűnt, hogy a tinilány mégsem vitte vásárra az intimitását, de nemrég kiderült: egy licit keretében egy üzletember átszámítva 693 520 000 forintért nyélbe ütötte az üzletet.  A férfiról csak annyit tudni, hogy egy tehetős hongkongi ember, aki már lefoglalta a hotelszobát is. 

"Inkább egy olyan embernek adom a szüzességem, aki fizet érte, mint egy olyan férfinak, aki utána úgyis elhagy majd"írta meg a Metro

Nem ő az egyetlen, aki a szüzességével próbál meggazdagodni. Egy másik lányról is tudunk, aki hasonlóan döntött, de ő teljesen más okokra hivatkozott