Így is lehet tavaszi kampányt hirdetni, hiszen tudjuk, hogy tavasszal minden értelemben felpezsdül az élet, de az Eckhaus Latta megint valami egyedi elképzeléssel rukkolt elő. 

Valódi párok, igazi szexuális együttlét közben lettek lencsevégre kapva, és az ebből készült fotóanyaggal hirdeti magát az Eckhaus Latta divatmárka. Nem ez az első eset, hogy a cég ilyen formabontó módon próbál hírnévhez jutni, ám a 2017-es tavaszi kollekciót igen csak egyedi módon sikerül híresztelni. 

Szexfotókkal reklámozza magát az Eckhaus LattaForrás: eckhauslatta.com

A célt végül is biztosan elérték: mindenki erről beszél. 

Azt persze nem tudni, hogy ez mennyire osztja majd meg a célközönséget, kik fognak esetleg elpártolni a márkától, és kik lesznek azok, akik a bevállalós stílus miatt fogják még jobban szeretni, mindenesetre az is tény, hogy mindenkinek van erről véleménye.

A fotográfus Heji Shin szerelmespárok intim pillanatait örökítette meg, miközben a márka ruháit viselve imádják egymást. Melegek és heterók, kortól és nemtől függetlenül részt vehettek a különleges kampányban. Íme az eredmény. 

Nemi aktus a festővásznon - Fotók! (18+)
Tina Maria Elena dán származású festő, aki sajátos technikával és színvilággal festette meg a szexuális együttlétek különböző pillanatait. Akril és akvarellfestékek segítségével, meleg színekkel festette meg a férfiakat és nőket, akik önfeledten adják át magukat a testi élvezet gyönyöreinek: Fotók!

 

/1703/Szexf201733016266