A fotográfus nő úgy döntött, megpróbálja egy másik szemszögből megközelíteni a szexmunkások életét. Legújabb fotókönyvébe nemcsak képek, hanem interjúk is kerültek a prostituáltakkal. 

Julia Fullerton-Batten állítja, a szexiparnál nincs ellentmondásosabb szakma a világon. Nagyon sokrétű, rengeteg irányból megközelíthető, de nem lehet kerek perec kijelenti, hogy jó-e, vagy rossz. 

A londoni művész azért keresett fel prostituáltakat, hogy fotósorozatot készítsen róluk, és közben megtudja a legfontosabb kérdésére a választ: mi kell ahhoz, hogy egy nő eladja a testét? 

A The Act névre keresztelt fotókönyvben pornósztárok, sztriptíz táncosok, webkamerás lányok és még sokféle szexmunkát végző nő szerepel. Kiderült, hogy olyanok is áttértek a szexiparra, akik diplomával és jó keresettel is rendelkeztek, mégsem érezték magukat jól a bőrükben. 

/1703/Fot_s2017331151859
Nemi aktus a festővásznon - Fotók! (18+)
Tina Maria Elena dán származású festő, aki sajátos technikával és színvilággal festette meg a szexuális együttlétek különböző pillanatait. Akril és akvarellfestékek segítségével, meleg színekkel festette meg a férfiakat és nőket, akik önfeledten adják át magukat a testi élvezet gyönyöreinek. Fotók!