A női nemi szervek nem egyformák, ami nem meglepő, de kevésszer beszélünk arról, hogy hány típusa is van a vaginának. Most kiderül!

A nőgyógyászon kívül talán csak egy foglalkozást űzők találkozhatnak sokszor- nem szexuális célból - női nemi szervvel, mégpedig a gyantázók. Éppen ezért ők biztosan tudják, mennyire sokszínű is a női nemi szerv. A hölgyek esetében erről az intim testrészről nem beszélünk sokat, nem úgy, mint a férfiak legbecsesebb kincséről, pedig nem árt tudni, hogy mennyire különbözőek is a nemi szervek, és mindegyik úgy tökéletes, ahogy van. Egy, a neve elhallgatását kérő profi szőrtelenítő szakember 5 típusba osztotta a nők intim testrészét, íme.

Érdemes tudni, hányféle női nemi szerv is van valójábanForrás: Dreamstime

BarbiIlyennek gondolják a legtöbben a női nemi szervet, pedig ez a legritkább. Jellemzője, hogy a kisajkakat teljesen eltakarják a nagyajkak, és rendkívül zártak, feszesek.
FüggönyEnnél a típusnál a kisajkak túlnyúlnak a nagyajkakon, személytől függően vagy csak egy kicsit, vagy nagyon. A "függöny" a leggyakrabban előforduló, és sokszor látható valamilyen kombinációban az alább felsorolt típusokkal.
PuffadtLeginkább a "Barbi" típushoz hasonlít, mivel a nagyajkak elfedik a kisajkakat, a különbség csak az, hogy sokkal kevésbé szorosak a szeméremajkak, és sokkal lógósabbak. Az emberek többsége azt hiszi, ennek köze lehet a nők korához vagy súlyához, de valójában nincs összefüggés.
PatkóEnnek típusnak a jellemzője, hogy a nemi szerv egy patkó formát ölt, ami azt jelenti, hogy elől vastagabb, és a fenék felé közeledve egyre vékonyodik.
TulipánTaláló elnevezése ennek a típusnak, mivel itt a nagyajkak között úgy tűnnek ki a kisajkak, mint az éppen kihajtásra készülő tulipán. Ebben az esetben a kisajkak csak kissé látszanak ki a nagyajkak közül, ezért is más ez, mint a "függöny" típus.

Általánosságban elmondható, hogy nem feltétlenül lehet minden hölgyet egy kizárólagos csoportba sorolni, de nem is az a lényeg, hanem az, hogy sokszínűek vagyunk, és nem létezik olyan, hogy ideális nemi szerv. Mindegyik az.

Van tökéletes nemi szerv? Egyre inkább hódít a vaginaplasztika


Hiába fordítunk nagy figyelmet nemi szerveink ápoltságára és kinézetére, ha szóba kerül, máris nem vagyunk annyira beszédesek, mintha a szemünket vagy a lábunkat dicsérik. Ez természetesen érthető... De van-e egyáltalán szép pénisz vagy vagina, és ha igen, milyen az? Olvasd el erről a Life.hu cikkét!