Rengeteg cég foglalkozik már azzal, hogy kiszolgálják a férfiak igényeit különböző gumibabákkal, amelyeket a megrendelők igényei szerint készítenek el. Most viszont fordult a kocka, jönnek a nőknek való gumibabák is.

A gyártók közel ember nagyságú férfi babákat készítenek hölgy megrendelők szexuális igényeinek kielégítése céljából. Első ránézésre megszólalásig hasonlítanak egy igazi férfira, pedig valójában műanyagból készült bábukról van szó. 

Fotó: Amy Lombard

"Ez túl drága dolog ahhoz, hogy ne legyen profi" - mondta Bronwen Keller, a cég tulajdonosa.

A Sinthetics névre keresztelt cég már régóta készít szexbábukat, de csak nemrég terjesztették ki a hatáskörüket a női ügyfelekre. Elmesélésük szerint minden gumipasi egyedi megrendelés alapján készül.

A tulajdonos úgy gondolja, nem érdemes belemenni a futószalagos gyártásba, ugyanis ezek a babák mindenki számára sokat jelentenek, és nem mindegy, hogy néznek ki. Éppen ezért választható szinte minden: szemszín, bőrszín, hajszín, frizura, végtagformák, pénisztípus stb. 

Még az erezettség is egyéni döntés, tehát nem túlzás azt kijelenteni, hogy megszólalásig hasonlít egy igazi férfihoz egy ilyen baba. 

/1704/_gy_k201745144721
Guminőőrület terjed az interneten - Kérhető fűtéssel, sőt cserélhető fejjel is
Elképesztő guminőőrület terjed az interneten. A segédeszköz megszólalásig hasonlít egy valódi nőre, drága is, de állítólag nagy rá a kereslet. Fotók!