Te próbáltad már valaha szavakba önteni, hogy mit jelent számodra az orgazmus? Nem könnyű körülírni az érzést, de az is érdekes, hogy mindenki másképp meséli el. 

Néhány nő megpróbálta megfogalmazni azt az érzést, amit egy orgazmus során átél. A beszámolók valahol nagyon hasonlóak, de van közöttük némi eltérés. 

"Azt érzem először, hogy forróság önti el a testem, de főleg ott lent, és nem is tudok másra figyelni a testem reakcióin kívül. Minden porcikám remegni, rázkódni kezd, és váltakozó hullámokban hűl le és hevül fel minden érzékem" – Alexandra (27)

"Tudom mindig, hogy mikor kezdődik, mert amikor elindulok a csúcs felé, a combjaim felül remegni kezdenek. Izzadni kezdek, és úgy érzem, mintha egy csapot nyitottak volna meg a testemben" – Nina (23)

Ilyennek élik meg az orgazmust a nők
Képünk illusztráció
Forrás: Dreamstime

"Szaporán veszem a levegőt, és semmire nem tudok gondolni. Teljesen kifordulok önmagamból, olyan érzés, mintha mindenem leállna, és kizárólag a gyönyörre tudnék gondolni, ami úgy terjed végig a testemen, mint egy vírus" – Heather (35)

"Ahhoz hasonlít legjobban, mint amikor egy üres poharat teletöltenek vízzel, és az egyszer csak túlcsordul" – Molly (22)

"Olyan, mintha egyszerre akarna elolvadni és felrobbanni a testem. Semmi ráhatásom nincs a dologra, és valószínűleg ez az egyetlen olyan helyzet az életemben, amikor semmire nem gondolok, semmi miatt nem izgulok, csak hagyom, hogy jó átjárjon a jó érzés" – Jaimesa (30), írja a brit Cosmopolitan alapján a Cosmopolitan.hu

Nemi aktus a festővásznon - Fotók! (18+)
Tina Maria Elena dán származású festő, aki sajátos technikával és színvilággal festette meg a szexuális együttlétek különböző pillanatait. Akril- és akvarellfestékek segítségével, meleg színekkel festette meg a férfiakat és nőket, akik önfeledten adják át magukat a testi élvezet gyönyöreinek. Fotók!