Elképesztő plasztikai eljárás látott napvilágot: ma már arra is van megoldás, ha valaki nem tartja tökéletesnek az ánuszát. 

Lassan már tényleg elmondható, hogy az emberi test minden egyes részére létezik valamilyen szépészeti eljárás. Azok, akik nincsenek megelégedve magukkal, már szinte bármivel kapcsolatban kérhetnek plasztikai beavatkozást, és a repertoár most újból bővült. 

Análbotoxot rendelhetnek azok, akik szeretnék, ha a szexuális aktus során nagyobb befogadóképességgel bírnának. Sokan úgy vélik, hogy bizarr erről a témáról beszélni, de például Gwyneth Paltrow szerint manapság már mindenki análszexel, sőt vaginatojásokat is alkalmaznak.

Azok is igényelhetik a szolgáltatást, akik a rendszeres szexuális élet miatt úgy érzik, már nem elég feszes a hátsójuk nyílása.

Olyanról is hallottunk már, hogy némelyek szerint a fenéknyílás körüli bőr is akkor igazán szép, ha teljesen megegyezik az illető testének bőrszínével, és nem sötétebb tónusú. Meglepő, de a mai tudomány már ezt is megoldja - írta meg a Metro.