Botrányt botrányra halmoz a szerb valóságshow-szereplő, Maca Diskrecija (azaz Senada Nurkic). Nemrégiben pucérkodó fotó miatt az Instagramját függesztették fel, most pedig kirúgták, mert bevallotta, mellékállásként prostituált, ráadásul a nézők is nehezményezték trágár beszédét. 

A nő a Pink tévécsatorna Mighty Program adásának műsorvezetője volt, de elbocsátották.  Persze, nem úgy volt az, hogy odaállt munkáltatói elé és színt vallott, hanem egy oldalon megtalálták a telefonszámát, és lebuktatták, tehát kénytelen volt beismerni, mivel keresi a kenyerét. Igaz, hozzáfűzte, hogy emiatt cseppet sem szégyelli magát. 

#macadiskrecija #macadominacija #diskretno #parovi4 #senadanurkic

Senada Nurkic MACA (@macinimacici) által megosztott bejegyzés,

"A prostitúció olyan munka, mint a többi. A családtagjaim, köztük az édesanyám, Enesa támogatják a döntésemet. El kell adnom a testem, hogy fenn tudjam tartani magam, és hogy anyagilag segíthessem őket is. Nem látok ebben semmi rosszat"nyilatkozta. Hozzátette, nem fél a börtöntől, ugyanis politikuskörökben is vannak jó kapcsolatai, akik úgysem engedik, hogy bántódása essen. 

Nurkic 500 eurót, azaz körülbelül 156 ezer forintot kér a hagyományos szexért, 1000 euróért pedig már gruppenre is kapható. De ez még nem minden: nagyon megválogatja, kivel bújik ágyba, és aki nem tetszik neki, azt elküldi.