Látni furcsaságokat a világban: írók, költők, festők, művészek százezrei foglalkoznak a szexualitással, az erotikával és az emberi testtel. De ez a megközelítés inkább vicces, mint művészi. 

The Vulva Gallery néven indult útjára az a közösségi oldal, amelyen kizárólag a női nemi szervről láthatunk festményeket. 

A képeken a világ összes puncitípusát megnézhetjük. Semmi nem számít tabunak, úgy vannak ábrázolva, ahogy a valóságban is láthatjuk: nagy, kicsi, keskeny, gömbölyű, szimmetrikus vagy felemás, itt mindent megtalálsz. 

 A készítők azt az elvet szeretnék népszerűsíteni, hogy minden női nemi szerv szép, teljesen függetlenül attól, hogy tökéletes-e, vagy sem. Az a cél, hogy a nők ne akarják átszabatni az intim testrészeiket, hanem fogadják el magukat olyannak, amilyennek megteremtette őket az ég. 

 Aki pedig egyetért a kezdeményezéssel, az kitűzőt, puncimintás táskát, bögrét és egyéb kiegészítőket vásárolhat, ezzel reklámozva a mozgalmat. 

Íme, a mozgalom visszafogott szimbólumaForrás: Instagram

 

Íme, a női nemi szerv 5 típusa: ezek a leggyakoribbak (18+)
A női nemi szervek nem egyformák, ami nem meglepő, de kevésszer beszélünk arról, hogy hány típusa is van a vaginának. Most kiderül!