A 75 éves Gerry, és a 70 éves Darwin kendőzetlenül vállalták fel a testüket néhány meztelen fotón. Így akarják bizonyítani, hogy a testünk felvállalása nem bűn.

Sokan azt az elvet vallják, hogy egy bizonyos kor felett már tilos mutogatni a testünket, mert már nem vagyunk olyan feszesek, és különben sem etikus idős emberként közszemlére tenni az intim testrészeinket. 

Ám ez az idős házaspár másképp gondolja: büszkék a ráncaikra, és minden olyan szépséghibára, amit az élet rajzolt a testükre. Miért kellene minden áron csak a tökéleteset megmutatni? Miért állítjuk azt, hogy a tökéletességen kívül más nem létezik? 

Nem félnek felvállalni magukatForrás: Facebook/Jade Beall Photography

"Szeretem a testemet. Bottal járok, csökkent a látásom és a melleim is jócskán megereszkedtek. Na és akkor mi van? Ezekkel együtt is szeretem magam" - mondta az idős asszony.

"Nem tökéletes a testem. Nem ártana egy kicsit fogynom sem, de ez vagyok én" - vette át a szót a férfi.

Az idős pár már 20 éve van együtt, és állítják, a szeretet és a békesség nem a megjelenésen, a tökéletes külsőn múlik. Boldogok a szépséghibáikkal együtt. 

Véleményük szerint a boldogságnak semmi köze a megjelenéshezForrás: Facebook/Jade Beall Photography

 

A világ legszürreálisabb meztelen festményei: Fotók! (18+)
A szexualitás mindenkinek kicsit mást jelent, és mindannyian másképp jelenítenénk meg, ha lenne hozzá tehetségünk. Pierre Schmidt megmutatta, hogy neki mit jelent ez a világ! Fotók!